|

Yeni doğan bebeği sokağa bıraktılar

Manavgat’ta daha göbek bağı kesilmemiş ve çarşafa sarılı bulunan yeni doğmuş erkek bebek, tedavisi için hastaneye kaldırıldı. Bir ağacın altında çarşafa sarılı vaziyette bulunan bebeğe onu hastaneye getiren askerlerin ismi olan Abdullah Samet ismini koydu.

Yeni Şafak
15:57 - 2/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 16:01 - 2/04/2018 Pazartesi
IHA
Antalya'da sokağa bırakılan bebek, tedavi edilmek üzere hastanede gözetim altına alındı.
Antalya'da sokağa bırakılan bebek, tedavi edilmek üzere hastanede gözetim altına alındı.

Antalya'da meydana gelen olayda, sabah saatlerinde Manavgat’ın Ilıca Mahallesi İnönü Bulvarı üzerinde bir ağacın altına bırakılmış çarşafa sarılı vaziyette erkek bebek bulundu.

Yoldan geçen bir bayanın görerek 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi, kadının kucağındaki çıplak vaziyette çarşafa sarılı ve göbek bağı kesilmemiş yeni doğmuş erkek çocuğunu alarak Manavgat Devlet Hastanesine getirdi.

  • Manavgat Devlet Hastanesi Yenidoğan Servisinde kuvöze alınan ve yeni doğduğu tahmin edilen bebeğe, hemşireler tarafından hastaneye getiren askerlerin ismi olan Abdullah Samet ismini koyuldu.

Jandarma ekipleri, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve Sağlık Müdürlüğü ekipleri bebeğin ailesini bulmak için çalışma başlattı.

#Antalya
#Bebek
#Yeni doğan ünitesi
6 yıl önce