|

Yardıma gitti parasını çaldı

Bursa'da bir ganyan bayisinde sara nöbeti geçiren kişinin cebindeki 260 lirayı çaldığı öne sürülen şüpheli tutuklandı. Zanlının, parasını çaldığı kişi sara krizi geçirirken yardım ediyormuş gibi yaklaştığı öğrenildi.

Yeni Şafak
13:10 - 3/04/2018 Salı
Güncelleme: 13:12 - 3/04/2018 Salı
AA
Sara nöbeti geçiren kişiye yardım amacıyla yaklaştı, cebinden parasını çalıp uzaklaştı.
Sara nöbeti geçiren kişiye yardım amacıyla yaklaştı, cebinden parasını çalıp uzaklaştı.

Bursa'da bir ganyan bayisinde sara nöbeti geçiren kişinin cebindeki 260 lirayı çalarak ağzında sakladığı öne sürülen şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Çirişhane Mahallesi'ndeki bir ganyan bayisinde müşteri olarak bulunan S.Ç, sara nöbeti geçirerek bayıldı. Bu sırada bayide diğer müşteriler S.Ç'ye yardım ederek kendine gelmesini sağladı. Kendine geldikten sonra cebindeki 260 liranın olmadığını fark eden S.Ç, polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen emniyet güçleri, iş yerinin güvenlik kameralarını incelediğinde müştekinin baygınlığı sırasında yanına yaklaşan ve cebindeki 260 lirayı alan H.İ.K'nin parayı ağzında saklayarak bayiden çıktığını belirledi.

Polis ekiplerince kısa sürede yakalanan H.İ.K, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

#Bursa
#Ganyan Bayii
#Asayiş
6 yıl önce