|

Vosvos çiçek açtı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, vatandaşın çöpe atmaya kıyamadığı araç için ‘değerlendirilsin’ talebi üzerine harekete geçerek hurda araç ile kent estetiğine değer kattı.

Yeni Şafak
04:00 - 3/12/2018 Pazartesi
Güncelleme: 02:57 - 3/12/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Yapılan çalışma ile vosvos çiçek bahçesine döndürüldü.
Yapılan çalışma ile vosvos çiçek bahçesine döndürüldü.

Efeler Orta Mahalle’de Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşla işbirliğine giderek ortaya çıkardığı çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Halk arasında ‘vosvos’ olarak bilinen araçların tamiri ve bakımıyla uğraşan İhsan Metinkale’nin çöpe atmak istemediği eskimiş araç, Büyükşehir Belediyesi’nin Metinkale’yle yaptığı ortak çalışmayla çiçek bahçesine döndürüldü.

Hurdaya çıkan aracı Ahmet Emin Arkayın Parkı’nda değerlendirmek için Büyükşehir Belediyesi’ne başvurduklarını ifade eden İhsan Metinkale “Başka bir belediye olsa projemizle ilgilenmezlerdi. Fakat Aydın Büyükşehir Belediyesi sunduğumuz projeyi onaylayıp ortaya bu güzelliği çıkardı” diye konuştu.

‘MAHALLEMİZE FARKLI BİR HAVA KATTI’

Büyükşehir Belediyesi’nin Aydın’ı ve mahallelerini güzelleştirmek için birçok başarılı işe imza attığını söyleyen Orta Mahalle Muhtarı Mustafa Nuri Fırtına ise “Ne zaman bir isteğimiz olsa Büyükşehir Belediyesi taleplerimizi hemen yerine getiriyor, mahallemizin eksiklerini gideriyor. Ahmet Emin Arkayın Parkı’na yapılan bu çalışma mahallemize farklı bir hava kattı. Başkan Özlem Çerçioğlu’na mahallem ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

#​Aydın
5 yıl önce