|

Valiye selam veren polis hayatının şokunu yaşadı

Konya'da polis memuru Vedat Selvi, makam aracıyla Polis Evi´nden çıkan Vali Yakup Canbolat'a selam vermek isterken kaza yaptı. Bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan Selvi, hastaneye kaldırıldı. O anlar ise güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı.

Yeni Şafak
07:41 - 17/04/2018 Salı
Güncelleme: 08:48 - 17/04/2018 Salı
Diğer
Polis Evi´nde görevli polis memuru Vedat Selvi'ye otomobil çarptı.
Polis Evi´nde görevli polis memuru Vedat Selvi'ye otomobil çarptı.

Kaza, geçen 10 Nisan günü Polis Teşkilatı'nın 173'üncü kuruluş yıl dönümünde meydana geldi. Vali Yakup Canbolat, Polis Evi'nden makam aracıyla çıkmak istediği sırada, yol güvenliği alan Polis Evi´nde görevli polis memuru Vedat Selvi, selam vermek istedi.

Bu sırada yoldan geçen Mürsel Sarı (37) yönetimindeki otomobil, cadde ortasındaki polis Selvi'yi fark etmerek çarptı. Çarpmanın şiddetiyle havaya metrelerce savrulup yere düşen Selvi, yaralandı. O anlar ise güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı.

Kazanın ardından aracından inen sürücü Sarı'nın olayın şokuyla havaya zıpladığı görüldü. Kazayı gören Vali Canbolat da makam aracından inip Selvi'nin yanına koşup, yardım etti. Yaralı Selvi, çağrılan ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Habertürk'te yer alan habere göre; Selvi'nin durumunun iyi olduğu belirtildi. Sürücü Sarı'nın da gözaltına alındığı belirtildi

#trafik kazası
#konya
6 yıl önce