|

Çorum'da mezarlıktaki gizemli kız bulundu

Çorum'da, psikolojik sorunları nedeniyle geceleri geldiği Ulu Mezarlık'taki bir mezarın başında ağlayan "gizemli genç kız" bulundu. İsmi açıklanmayan kızın ailesiyle yaşadığı, psikolojik sorunları bulunduğu için geceleri mezarlığa gittiği belirlendi.

Yeni Şafak
16:21 - 11/05/2018 Cuma
Güncelleme: 16:35 - 11/05/2018 Cuma
AA
Türkiye'nin konuştuğu Çorum'daki mezarlıkta ağlayan kız bulundu.
Türkiye'nin konuştuğu Çorum'daki mezarlıkta ağlayan kız bulundu.

Çorum'da, psikolojik sorunları nedeniyle geceleri geldiği Ulu Mezarlık'taki bir mezarın başında ağlayan "gizemli genç kız" bulundu.

Kent merkezinde 28 Nisan 2018 tarihinden itibaren gece saatlerinde Ulu Mezarlık'taki bir kabrin başına gelerek ağladığı öne sürülen kızın bulunması için İl Emniyet Müdürlüğünce çalışma yürütüldü.

Mezarlık ve çevresindeki güvenlik kameralarından kimliği tespit edilen genç kızın psikolojik sorunları bulunduğu için akşamları mezarlığa gittiği belirlendi.

İsmi açıklanmayan genç kızın ailesiyle yaşadığı, daha önce de mezarlığa giderek ağladığı ve ailesi tarafından evine götürüldüğü öğrenildi.

İddiaya göre, 28 Nisan'da akşam saatlerinde kent merkezindeki Ulu Mezarlık yakınındaki esnaf, bir kabrin başında genç kızın ağladığını görünce durumu mezarlık görevlilerine bildirmiş, görevlilerce yapılan araştırmada, söz konusu mezarın yakınında kimseye rastlanmamıştı.

Ertesi gün akşam saatlerinde aynı kızın yine mezarlıkta bulunduğu ihbarı üzerine görevliler durumu polise haber vermiş, ekiplerin mezarlık ve çevresinde yaptığı aramalardan herhangi bir sonuç alınamamıştı.

Genç kızın başında ağladığı iddia edilen mezara, "Her gece oraya gelip neden ağlıyorsun, derdin ne? Yardımcı olalım, bize not bırak" yazısının bulunduğu kağıt bırakılmış, kızın tespit edilmesi için mezarlığa güvenlik kamerası ve foto kapanlar kurulmuştu.

Günlerce hem Çorum’dan hem de diğer illerden vatandaşların ilgi gösterdiği olaya ilişkin çalışmalarını sürdüren emniyet güçlerinin, genç kızı mezarlık yakınlarındaki evinde bulduğu belirtildi.

#Çorum
#Mezarlık
6 yıl önce