|

'Türkiye yeni bir kurtuluş savaşı veriyor'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Manisa İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Türkiye yeni bir kurtuluş savaşı veriyor. Bunlar öylesine söylenen sözler değil. Ülkemiz geçtiğimiz asırda uzun yıllar iç meselelerle uğraştı." dedi.

Yeni Şafak
18:30 - 3/11/2017 Cuma
Güncelleme: 23:06 - 3/11/2017 Cuma
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa'da konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa'da konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Manisa İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları:

2019 yılındaki seçimlerde hedeflerimiz, önümüzdeki aylardaki çalışmalarımıza bağlıdır. Bu kutlu çatıdan bir tuğla koparmak için tüm çirkeflikleri yapıyorlar. Tüm bunlara karşı bizim vereceğimiz en güzel cevap milletimizle bütünleşerek, mücadelemize devam etmektir. Hiç kimsenin kişisel ajandasını, kariyerini ve hırslarını AK Parti'nin üzerinde tutma hakkı yoktur.


"Kimse AK Parti'nin üzerinde değildir"

Teşkilat ve belediye başkanlarımıza vefasızlık gösterme gibi bir niyetimiz yoktur. Milletimizin beklentilerine cevap verebilmek için bu değişimleri gerçekleştirmek mecburiyetindeyiz. Görevlerini bırakan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Kimse AK Parti'nin üzerinde değildir. Ak Parti'de Türkiye'nin üzerinde değildir.


"Gece gündüz çalışmak zorundayız"

Türkiye yeni bir kurtuluş savaşı veriyor. Bunlar öylesine söylenen sözler değil. Ülkemiz geçtiğimiz asırda uzun yıllar iç meselelerle uğraştı. Öyle hata ve tercihler var ki insan buna ihmal diyemeyiz. Dünya ve ülkemiz dönüm noktalarında geçiyor. Bugün doğrusunu yapmazsak sonraki nesiller için bir vebal altına girmiş oluruz. Gece gündüz çalışmak zorundayız. Tüm AK Parti bu şekilde çalışmak zorundadır. Teşkilatlarımızın hepsine çalışmaları için teşekkür ederim.

Fethi Sekin gibi kahramanlarımız PKK için canını ortaya koyuyor. Şairin 'Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için' sözlerini hatırlatarak, doğumunun 44. yıl dönümünde Fethi Sekin'in ruhuna şaad olsun.

"Biz bu millete hizmetkar olmaya geldik, efendi olmaya değil"

Biz bu millete hizmetkar olmaya geldik, efendi olmaya değil. Kılıçdaroğlu'nda yalan üstüne yalan var. 7 Ağustos'ta Bahçeli evet dedi, ana muhalefetteki zat hayır dedi. Bir müddet sonra kardeşlik ve barış anlaşmamızdan hemen sıyrılıp çekildi. Birlik ve dayanışma adına bir düşünce bu zatta yok.

Benim sizlerden istediklerim, kadın kolları ve gençlik kolları, sadece sloganların partisi olmayacağız. Bütün hizmetlerimizi ve bütün yatırımlarımızı milletimize anlatacağız. A'dan Z'ye Türkiye'nin her şeyi bilmesi lazım.


Millet ne yaptığımızı bilecek. 15 senede bu iktidar Manisa'ya birçok hizmet yaptı.

Birileri 'AK Parti gençliği sayısı azalıyor' diyor. Bunun böyle olmadığını daha çok çalışmak suretiyle üniversitelerde göstereceksiniz. 2019'da sandıkları bizi gençliğimiz inşallah patlatacak. İnşallah kadın kolları patlatacak.


"CHP, Pensilvanya'nın partisi haline dönüşmüştür"

CHP bırakın ana muhalefeti, siyasi parti kimliğini kaybediyor. CHP, Pensilvanya'nın partisi haline dönüşmüştür. Pensilvanya'daki şarlatana kapı kulluğu yapıyorlar. Ülkemizin FETÖ ile mücadelesine, 15 Temmuz'a 'Kontrollü Darbe' diyorlar. Yalanla siyaset gemisini yürüteceklerini zannediyorlar.

Hakaret ve küfür CHP'nin siyaset dili olmuştur.

Siyasetten hiçbir zaman umudumuzu kaybetmedik. Siyasetin onurunu ve şerefini koruduk.

Milletimizle gönül birliği içinde 2023 hedefine ilerleyeceğiz. AK Parti olarak edebimizi sonuna kadar koruyacağız.

10 binlerce kahveyi kadın kollarımız evlere dağıttılar. Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır.





#Recep Tayyip Erdoğan
#Manisa
6 yıl önce