|

Tüpü açık unutan arkadaşını tabancayla vurdu

Adana'da inşaatta çalışanlar arasında açık unutulan tüp nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi tabanca ile yaralandı. Pompalı tüfek ve tabanca kullanılan kavgada yaralı işçinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yeni Şafak
10:29 - 16/08/2018 Thursday
Güncelleme: 10:54 - 16/08/2018 Thursday
IHA
İki inşaat işçisi arasındaki tartışma kanlı bitti.
İki inşaat işçisi arasındaki tartışma kanlı bitti.

Yüreğir ilçesindeki bir inşaatta alçı ustası olarak çalışan Fesih B. (21), kaynak bölümünde çalışanların tüpü açık unutup boş yere gaz kullanmasından dolayı onları uyardı.

Ancak uyarı sonrası Bayram E. (35), Şükrü G. (25) ve Hasan E. (33) ile aralarında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Araya diğer ustaların girmesiyle kavga önlenirken şahıslar yemek molasında tekrar kavgaya tutuştu.

Kavgada tabanca ve pompalı tüfek kullandılar

Bu kez Bayram E. tabanca, Şükrü G. ise pompalı tüfek kullandı. Olayda Fesih B. bacaklarından tabanca ile yaralanarak Yüreğir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis, kavgaya karışan 3 zanlıyı tabanca ve tüfekleriyle birlikte yakaladı.

Zanlılar, sorgularında kavga ettiklerini kabul etti ancak şahsa değil havaya ateş ettiklerini ileri sürdü. Zanlılar, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

#Adana
#Yaralama
#İnşaat
6 years ago