|

TSK: 2 terörist etkisiz hale getirildi

TSK'dan yapılan açıklamada, "Mardin/Nusaybin’de, hudut hattındaki birliklerimize saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen silahlı bölücü terör örgütü mensubu 2 terörist etkisiz hale getirilmiştir" ifadesi kullanıldı. Açıklamada ayrıca teslim olan teröristler ve imha edilen el yapımı patlayıcılarla ilgili de bilgi paylaşıldı.

Yeni Şafak
13:36 - 27/05/2018 Pazar
Güncelleme: 13:42 - 27/05/2018 Pazar
IHA
TSK'nın PKK'ya yönelik operasyonları aralıksız devam ediyor...
TSK'nın PKK'ya yönelik operasyonları aralıksız devam ediyor...

TSK'dan yapılan açıklamada, "Mardin/Nusaybin’de, hudut hattındaki birliklerimize saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen silahlı bölücü terör örgütü mensubu 2 terörist etkisiz hale getirilmiştir" ifadesi kullanıldı.

Genelkurmay Başkanlığı'nın resmi sitesinde yayınlanan 'günlük bilgilendirmeler' başlığı altında şu bilgilere yer verildi:

  • "Şırnak/Silopi’de, Irak kuzeyi barınma alanlarından kaçan bölücü terör örgütü mensubu beş terörist güvenlik güçlerine teslim olmuştur.
  • Mardin/Nusaybin’de, hudut hattındaki birliklerimize saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen silahlı bölücü terör örgütü mensubu iki terörist etkisiz hale getirilmiştir.
  • Hakkari/Çukurca kırsalında, güvenlik güçleri tarafından icra edilen yol aramasında tespit edilen bir adet el yapımı patlayıcı imha edilmiştir.
  • Hakkari/Yüksekova kırsalında, güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında tespit edilen boş bir evde iki adet el telsizi, bir adet uydu telefonu, bir adet jeneratör ve çok miktarda muhtelif malzeme ele geçirilmiştir."

Genelkurmay Başkanlığı'nın resmi Twitter hesabından konuyla ilgili paylaşım da yapıldı.


#TSK
#Terörist
#Operasyon
6 yıl önce