|

Terör operasyonlarından rahatsız

Cizre'de terör operasyonları tüm hızıyla devam ederken, PKK'nın sığındığı bir bodrum katındaki çok sayıda terörist öldürüldü. Bugün gazetesinin eski Ankara Temsilcisi Adem Yavuz Arslan, "Kapalı bir mekandaki 60 kişiyi öldürmek ile sorun çözülür mü" yorumunda bulundu. Terörist diyemeyen Arslan'ın "Ellerinde silah olsalar" bile ifadelerini kullanması yoğun tepki çekti.

Yeni Şafak
10:40 - 8/02/2016 الإثنين
Güncelleme: 11:34 - 8/02/2016 الإثنين
Diğer

52 gündür operasyonların sürdüğü Şırnak Cizre'de PKK'ya bitirici darbe dün gece vuruldu. Güvenlik güçleri, teröristlerin karargah olarak kullandığı binaya operasyon düzenledi. İçeriden ağır silahlarla açılan ateş sonucu çıkan çatışmada 30'a yakın terörist etkisiz hale getirildi.



Ancak çok sayıda teröristin öldürülmesinden bazıları rahatsız oldu. Dün yaralıların olduğu iddia edilen bir bodrum katına yapılan operasyonda çok sayıda teröristin öldürüldüğü belirtilmişti. Bugün gazetesinin eski Ankara Temsilcisi Adem Yavuz Arslan, sosyal medya hesabından operasyonları eleştirerek HDP ağzıyla konuştu.



"Kapalı bir mekandaki 60 kişiyi öldürerek sorunun çözülmeyeceğini" savunan Arslan'ın teröristler için "Silahlı olsalar bile" ifadelerini kullanması dikkat çekti. Öldürülenlerin terörist olduğunu dahi yazmayan paylaşım çok sayıda tepki alınca, Arslan tweetini sildi.





#terör oprasyonları
#Adem Yavuz Arslan
٪d سنوات قبل