|

Televizyonda yarışmaya katılan kadının vahşice katledildiği cinayette flaş gelişme

Aydın'ın Didim ilçesinde yanmış kadın cesedi bulunmasına ilişkin gözaltına alınan 5 zanlıdan emniyetteki işlemleri biterek adliyeye sevk edilen 2'si tutuklandı. Kanık'ın, bir televizyon kanalında yayınlanan ve moda üzerine olan yarışma programına katıldığı ortaya çıktı.

Yeni Şafak
14:20 - 18/10/2017 Çarşamba
Güncelleme: 14:39 - 18/10/2017 Çarşamba
AA
37 yaşındaki Eylem Gülçin Kanık bir televizyonda yarışmaya katılmıştı.
37 yaşındaki Eylem Gülçin Kanık bir televizyonda yarışmaya katılmıştı.
Manastır koyu mevkisindeki makilik alanda 9 Ekim'de
Eylem Gülçin Kanık
'ın yanmış cesedinin bulunmasının ardından çalışma başlatan
Didim Emniyet Müdürlüğü
ekipleri, ilçedeki kayıp başvuruları ile bölgedeki güvenlik kameralarını inceledi. Ekipler, 5 kişiyi gözaltına aldı. Zanlılardan işlemleri tamamlanan E.D. ve S.Ç, sevk edildiği adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Gözaltındaki 3 zanlının emniyetteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi. Kanık'ın, bir televizyon kanalında yayınlanan ve moda üzerine olan yarışma programına katıldığı ortaya çıktı.

Hakkında çeşitli suçlardan arama kaydı bulunduğu bildirilen Kanık'ın yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmak için zanlılarla anlaştığı, para konusunda anlaşmazlık çıkması üzerine kadının öldürüldüğü iddia edildi.

Didim'de Manastır koyu mevkisinde 9 Ekim'de makilik alanda yanmış kadın cesedi olduğu gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirmişti. İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilen cesedin, Eylem Gülçin Kanık'a ait olduğu belirlenmişti.


Televizyonda yarışmaya katılmış

Aydın'ın Didim İlçesi'nde öldürüldükten sonra cesedi yakılarak makilik alana atılan 37 yaşındaki Eylem Gülçin Kanık'ın, bir televizyon kanalında yayınlanan ve moda üzerine olan yarışma programına katıldığı ortaya çıktı.


#ceset
#Didim
#Kadın
#Manastır koyu
7 yıl önce