|

Sultanbeyli’de hastane çilesi bitti

Sultanbeyli’nin en büyük projelerinden biri olan ve sağlık alanında yaşanan sıkıntıları sona erdirecek 400 yataklı devlet hastanesinin poliklinik birimleri hasta kabulüne başladı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 20/01/2018 Cumartesi
Güncelleme: 03:00 - 20/01/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
​Sultanbeyli’nin en büyük sağlık yatırımı hizmete girdi. Bölüm bölüm çalışmalara başlayan hastanenin poliklinik birimleri hasta kabulüne başladı.
​Sultanbeyli’nin en büyük sağlık yatırımı hizmete girdi. Bölüm bölüm çalışmalara başlayan hastanenin poliklinik birimleri hasta kabulüne başladı.

Sultanbeyli’nin en büyük sağlık yatırımı hizmete girdi. Bölüm bölüm çalışmalara başlayan hastanenin poliklinik birimleri hasta kabulüne başladı. Ortopedi, dahiliye, kulak burun boğaz başta olmak üzere 12 bölüm hastalara hizmet sunarken; acil, ameliyathane, yoğun bakım ve diğer ünitelerde ilerleyen günlerde hizmete girecek.

HASTALARDAN TAM NOT

Yeni hastane hastalarından tam not aldı. Polikliniklerde ilk defa tedavi olan hastalar hastanenin çok büyük ve güzel olduğunu ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti. Daha önce tedavi için başka ilçelere gitmek zorunda kalan hasta ve hasta yakınları yol ve zaman çilesinden kuttuldu. Sultanbeyli Belediyesi hasta kabulüne başlayan 400 yataklı devlet hastanesine ulaşımı kolaylaştırmak için 2 adet de otobüs tahsis etti.


SAAT BAŞI RAHAT ULAŞIM

Saat başı hareket eden bu otobüslerle hastalar yeni hastaneye rahatça ulaşım sağlıyor. Ring otobüslerin biri Akşemsettin Mahallesi Petrol Yolu Caddesi’nden (Akşemsettin İlköğretim Okulu) hareket ederek Petrol Yolu üzerinden Eyyübi Caddesine ulaşıyor, oradan Atatürk Caddesi üzerinden Şalgamlı Caddesi’nin bir bölümünü dolaşıyor, sonrasında Sultanbeyli merkeze gelerek Bosna Bulvarı’na bağlanıyor ve Kubbe Caddesi’ni kullanarak hastaneye geliyor. Diğer ring hattı ise Mecidiye Mahallesi Mecidiye Caddesi sonundan başladığı hareketini Pendik Caddesi, Fatih Bulvarı, Kuzey Yanyol, Kaptan-ı Derya ve Selçukhan Caddesi üzerinden hastaneyle sonlandırıyor.


BÜYÜK BİR EKSİK TAMAMLANDI

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin hastaneyle ilgili yaptığı açıklamada, “İlçemize hayırlı olmasını diliyorum. Hastanemiz 15 Ocak itibariyle hasta kabulüne başladı. İlçemizin sağlık alanında büyük bir eksiğini gidermiş olduk. Sağlık bürokrasimize, TOKİ Başkanımıza ve ekibine, milletvekillerimize, Sağlık Bakanlarımıza, Başbakanımıza ve özellikle Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.


VATANDAŞTAN YETKİLİLERE ULAŞIM TEŞEKKÜRÜ

Ring hattı kullanarak hastaneye gelen ilçe sakinleri yapılan uygulamadan oldukça memnun. Ulaşımda büyük kolaylık sağlandığını ifade eden vatandaşlar yetkililere teşekkür ediyor. Ring hatların yanı sıra hastaneye ayrıca 18M, 131SB, KM72, 132V, 131YS, 132M, 320A ve 131B hatlarıyla da ulaşım sağlanabiliyor.

#İstanbul
#Sultanbeyli
#Hastane
6 yıl önce