|

Son fotoğraf

Kastamonu’da iki otomobilin çarpıştığı kazada 4’ü aynı aileden 6 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Ölenlerden 5’inin kaza öncesi mola verdikleri bir mekanda beraber çektirdikleri son fotoğraf yürekleri burktu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/06/2018 Pazartesi
Güncelleme: 00:50 - 18/06/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Kadriye, Sibel ve Serenay Binen ile Kezban ve Müzeyyen Ergin, kazadan kısa süre önce objektife böyle poz vermişlerdi.
Kadriye, Sibel ve Serenay Binen ile Kezban ve Müzeyyen Ergin, kazadan kısa süre önce objektife böyle poz vermişlerdi.

Kastamonu’da, 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Ali Erol yönetimindeki 37 AAD 650 plakalı otomobil, önceki akşam Kastamonu-İnebolu kara yolu Kırcalar mevkisindeki kavşakta Enver Binen idaresindeki 37 DC 250 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada Enver Binen’in kullandığı otomobilde bulunan Kadriye, Sibel ve Serenay Binen ile Kezban ve Müzeyyen Ergin olay yerinde feci şekilde can verdi. Feci manzarayı görenler hemen yardım istedi.


ZİYARETE GİDİYORLARDI

İhbarın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralanan sürücüler ile Erol’un aracında bulunan Ragıp Kara, ambulanslarla götürüldükleri Kastamonu Devlet Hastanesi ile kentteki bir özel hastanede tedavi altına alındı.

Ağır yaralanan Enver Binen de yapılan bütün tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Daday ilçesine bağlı Ertaş köyünde yaşayan Binen ve Ergin ailelerinin komşu olduğu, Yürekveren köyündeki yakınlarına bayram ziyaretine gittiği ortaya çıktı.

#​Kastamonu
#Ali Erol
6 yıl önce