|

Sokak sokak dolaşın

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul İl Başkanı Selim Temurci’nin yerine göreve gelecek isim için temayül yoklaması yaptı. İstanbul milletvekillerinin de yer aldığı toplantı AK Parti İstanbul İl Başkanlığında gerçekleştirildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/01/2018 Pazar
Güncelleme: 03:29 - 14/01/2018 Pazar
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan

Erdoğan “İstanbul’a hareket katacak kimi başkan olarak görmek istersiniz?” sorusunu yönelterek başkanlık için bir isim istedi. Vekiller de kapalı zarf ile ismi yazarak teslim ettiler. Toplantıda 2019 yılında yapılacak seçimler için teşkilata ve milletvekillerine düşen görevler ve sorumluluklar ele alındı.

İSLAM DÜNYASI İÇİN ÖNEMLİ

İstanbul'da istenilen netice alınamamasının Türkiye ve İslam dünyasına faturasının çok büyük olabileceği, bu sorumlulukla herkesin çok daha fazla çalışılması gerektiği üzerinde duruldu. Toplantıda, milletvekillerine ve teşkilata toplumla daha fazla iç içe olunması gerektiğinin altını çizen Erdoğan, “Sokak sokak her yeri dolaşın. Muhabbet oluşturun. Hepimiz bunu yaptığımız takdirde başarılı olabiliriz” dedi.

GENELE BİR PUAN YANSIYOR

Seçimlerin zamanında olacağını belirten Erdoğan, “İstanbul ve Ankara çok çok önemli. Genel seçimler içinde istikameti gösteren veriyi ortaya koyacak” ifadelerini kullandı. İstanbul’da artan her bir puan oyun Türkiye’ye misli ile yansıdığını vurgulayan Erdoğan, “İstanbul’u bu çerçevede değerlendirmek lazım” diye konuştu.

#Erdoğan
#Seçim
#AK Parti
6 yıl önce