|

Şoför uyumuş

Kayseri’de göçmenleri taşıyan minibüs, şoförün uyuması sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Kazada 2 kişi öldü, 19 kişi de yaralandı.

Haber Merkezi
04:00 - 17/10/2018 Çarşamba
Güncelleme: 07:09 - 17/10/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Kazanın ardından araçta tam bir can pazarı yaşandı.
Kazanın ardından araçta tam bir can pazarı yaşandı.

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde göçmen minibüsünün devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 19 kişi de yaralandı. M.Ç. yönetimindeki 13 AU 724 plakalı minibüs, Pınarbaşı ilçesi Oluklu mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak tarlaya devrildi. Kazanın ardından araçta tam bir can pazarı yaşandı. Feci manzarayı gören diğer sürücüler, telefonlara sarılarak yardım istedi.

KOLTUKLARI SÖKMÜŞLER

İhbarın ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada, sürücü M.Ç. ile kimliği henüz belirlemeyen bir göçmen olay yerinde can verdi. Kazada yaralanan Afganistan uyruklu 19 göçmen, olay yerinde sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Van'dan İstanbul istikametine gittiği öğrenilen 16 kişilik minibüsün orta koltuklarının, daha çok göçmen alabilmesi için söküldüğü ortaya çıktı. Afgan uyruklu göçmenlerin yol izin belgelerinin de sahte olduğu belirlendi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

#Kayseri
#Göçmen
#Trafik kazası
5 yıl önce