|

Şehidimin kanı yerde kalmadı

Şehit Derik Kaymakamı'nın babası Asım Safitürk, oğlunun katili olan teröristin öldürülmesini değerlendirdi: Başkomutanımız Erdoğan’ın ‘Hiçbir şehidimizin kanı yerde kalmayacak’ sözü her geçen gün kendini gösteriyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/02/2018 Pazartesi
Güncelleme: 01:43 - 5/02/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Asım Safitürk
Asım Safitürk

Mardin’in Derik ilçesinde PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk’ün babası Asım Safitürk, açıklamalarda bulundu. Diyarbakır’ın Lice ilçesinde oğlunun şehit düştüğü olayın planlayıcısı olduğu tespit edilen PKK'lı Murat Üçer dahil 4 teröristin öldürülmesini değerlendiren acılı baba şöyle konuştu:

KARŞILIKSIZ KALMAZ

“Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın zaman zaman ifade ettiği ‘Hiçbir şehidimizin kanı yerde kalmayacaktır’ sözleri her geçen gün biraz daha kendini göstermektedir. Herkes yaptığının karşılığını bulacaktır” diye konuştu. Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’na da değinen baba Safitürk, Mehmetçik’e Allah’tan zaferler dilediğini belirtti.

CANIMIZI DA VERİRİZ

Asım Safitürk, “Bir vatan için biz evlatlarımızı veriyoruz. Evlatlarımızı değil, canımızı vermeye de hazırız, her daim cepheye gitmeye hazırız.” diye konuştu.

#Asım Safitürk
6 yıl önce