|

Şanlıurfa Valiliği'nden vatandaşlara Türk bayrağı hassasiyeti

Şanlıurfa Valiliği, TSK'nın Afrin'e yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı nedeniyle vatandaşların ev ve iş yerlerine Türk bayrağı asmaları açıklamasında bulundu. Valilik tarafından yapılan açıklamada, "Şanlıurfa’mız genelinde tüm resmi kurum, ev ve iş yerlerimizde bağımsızlığımızın ve milli birliğimizin sembolü olan bayrağımızın asılmasının önemli olduğu görülmüştür" ifadelerine yer verildi.

Yeni Şafak
22:30 - 21/01/2018 Pazar
Güncelleme: 22:42 - 21/01/2018 Pazar
IHA
Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

Şanlıurfa Valiliği, Türkiye’nin Afrin’e yönelik düzenlediği ‘Zeytin Dalı Harekat’ nedeniyle vatandaşların ev ve iş yerlerine bayrak asmasını istedi.

Şanlıurfa Valiliği
tarafından yapılan yazılı açıklamada,“Ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzurunu tehdit eden PKK/ PYD/ KCK ve DEAŞ terör örgütlerini bertaraf etmek üzere, 20 Ocak 2018 Cumartesi günü saat 17.00’de Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Afrin’e yönelik olarak ‘Zeytin Dalı Harekatı’ başlatılmıştır. Harekatı yapan Türk Silahlı Kuvvetlerimize ilimizin maddi ve manevi desteğini bildirmek anlamında Şanlıurfa’mız genelinde tüm resmi kurum, ev ve iş yerlerimizde bağımsızlığımızın ve milli birliğimizin sembolü olan bayrağımızın asılmasının önemli olduğu görülmüştür. Tüm Şanlıurfa'lı hemşehrilerimizin bu konuya hassasiyetle yaklaşmasını ve desteğini bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.
#Şanlıurfa
6 yıl önce