|

Saniyelerle kurtuluş

İzmir’de kırmızı ışıkta bekleyen otomobilin üzerine çınar ağacı devrildi, sürücü hurdaya dönen araçtan yara almadan kurtuldu. Sürücü Utku Özsöz, “Ağacın bana doğru geldiğini görmemle geriye doğru attım. Böylece sıkışmaktan kurtuldum. Her şey 1-2 saniye içinde gerçekleşti, ağacın sadece bana geldiğini görebildim” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/06/2018 суббота
Güncelleme: 00:22 - 2/06/2018 суббота
Yeni Şafak
Sürücü hurdaya dönen araçtan yara almadan kurtuldu
Sürücü hurdaya dönen araçtan yara almadan kurtuldu

İzmir’de trafik ışıklarında bekleyen otomobilin üzerine ağaç devrildi, 24 yaşındaki sürücü hurdaya dönen aracından yara almadan çıktı.

Alınan bilgiye göre, Konak ilçesi Gazi Bulvarı’nda kırmızı ışıkta bekleyen Utku Özsöz’ün kullandığı 45 RG 102 plakalı otomobilin üzerine refüjdeki çınar ağacı devrildi. Sürücü Özsöz olayda yaralanmazken, itfaiye ekipleri kapanan yolu, ağacı ve aracı kaldırdıktan sonra trafiğe açtı.


KOLTUĞUMU GERİ ÇEKTİM

Özsöz, trafik ışıklarında beklediği sırada devrilmeye başlayan ağacın üzerine doğru geldiğini gördüğünü ve o anda koltuğunu geriye doğru çektiğini söyledi. Olaydan sonra çevredekilerin yardımıyla otomobilden çıktığını anlatan Özsöz, “Ağacın bana doğru geldiğini görmemle kendimi geriye doğru attım. Böylece sıkışmaktan kurtuldum. Her şey 1-2 saniye içinde gerçekleşti, ağacın sadece bana geldiğini görebildim” dedi.

AĞACIN KÖKÜ ZARAR GÖRMÜŞ

Özsöz’ün ablası Ezgi Özsöz, ölümden dönen kardeşine sarılarak ağladı. Öte yandan bazı vatandaşlar, tramvay çalışmaları sırasında ağaçların köklerine zarar verildiğini iddia etti.

#İzmir
#Trafik Kazası
6 лет назад