|

Samet ırmakta kayboldu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde ailesiyle birlikte piknik yapan 5 yaşındaki Samet Durmuş Vurkun, ırmağa düştü. Akıntıya kapılan çocuğun bulunması için ekipler seferber oldu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 20/05/2018 Pazar
Güncelleme: 00:43 - 20/05/2018 Pazar
Yeni Şafak
Boğulma tehlikesi atlatan İbrahim Vurkun’u ekipler kurtardı.
Boğulma tehlikesi atlatan İbrahim Vurkun’u ekipler kurtardı.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde ırmağa düşen küçük çocuk kayboldu. İbrahim Vurkun, eşi Zeynep Vurkun ve çocuklarıyla birlikte piknik yapmak için Bucakşeyhler Mahallesi yakınlarındaki Manavgat Irmağı kenarına gitti.


Ailenin 5 yaşındaki oğlu Samet Durmuş Vurkun, oynarken ayağının kayması sonucu ırmağa düştü. Küçük çocuk çığlık atarak yardım istedi. Evladının feryadını duyan baba İbrahim Vurkun, tereddüt etmeden suya atladı.


BİR ANDA AYAĞI KAYDI

Küçük çocuk akıntıya kapılarak gözden kaybolurken, babası ise boğulmaktan bir ağaca tutunarak kurtuldu. İhbar üzerine olay yerine AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Irmakta ecel terleri döken baba, itfaiye ekiplerince sudan çıkarıldı. İlçe Jandarma Komutanlığı çalışanları, jandarma su altı arama timleri ve itfaiye ekipleri, kaybolan Samet Durmuş’un bulunması için seferber oldu. Ancak, tüm aramalara rağmen bir sonuç alınamadı. Baba İbrahim Vurkun, ırmağın kenarında büyük acı yaşadıklarını, oğlunu kurtaramadığı için çok üzgün olduğunu söyledi.

#Antalya
#Piknik
#SametDurmuşVurkun
6 yıl önce