|

Safranbolu'dan Mehmetçiğimize AY-Yıldızlı destek

Safranbolu'da, Suriye'nin Afrin bölgesine düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla iş yerlerine Türk bayrakları asıldı. Safranbolu Belediye Başkanvekili Ürkmezer, "Allah ordumuzun tüm neferlerinin yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Yeni Şafak
19:06 - 22/01/2018 lundi
Güncelleme: 19:12 - 22/01/2018 lundi
IHA
Safranbolu'da dağıtılan Türk Bayrakları
Safranbolu'da dağıtılan Türk Bayrakları

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde iş yerlerine asılan Türk bayrakları ile Afrin’e yapılan "Zeytin Dalı Harekatı"na destek verildi.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer’in talimatları sonrası zabıta ekiplerince ilçe genelinde iş yerlerine Türk bayrakları dağıtıldı.

Ürkmezer, yaptığı açıklamada devletin ve ülkenin sınırlarında huzurun sağlanması, Suriye’de konuşlanan hain terör örgütlerinin sonunu getirmek üzere Afrin’e harekat başlatıldığını anımsattı.

"Allah ordumuzun tüm neferlerinin yar ve yardımcısı olsun"

Bu bağlamda destek amacıyla esnaflara Türk bayrakları dağıtıldığını belirten Ürkmezer, “Bizler de bu bağlamda hem vatanımızın bölünmez bütünlüğüne kimsenin halel getiremeyeceğini üzerine basa basa ifade etmek hem de kahraman Mehmetçiklerimizin yalnız olmadıklarını, gerekirse fiilen, gerekirse dualarımızla yanlarında olacağımızı hatırlatmak amacıyla Osmanlı’nın mirası Safranbolumuzda esnaf kardeşlerimize şanlı bayrağımızı hediye ediyoruz. Unutulmasın ki Türkiye Cumhuriyeti kendisine yönelik her türlü tehdidi bertaraf etmeye kararlı ve muktedirdir. Allah ordumuzun tüm neferlerinin yar ve yardımcısı olsun" dedi.

#Karabük
il y a 6 ans