|

Polis kurtardı

Konya’da öfkeli baba, boşandığı eşini dövdü, çocuklarından birini bıçakladı. Çocukları kurtaran polis, babayı gözaltına aldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/08/2018 Pazar
Güncelleme: 01:04 - 5/08/2018 Pazar
Yeni Şafak
Baba M.U.’nun sorgusu sürüyor.
Baba M.U.’nun sorgusu sürüyor.

Konya’da çocukları baba şiddetinden polis kurtardı. İddiaya göre olay, önceki gece saat 03.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Karakayış Caddesi üzerindeki bir apartmanın ikinci katında meydana geldi. Alkollü olduğu öğrenilen M.U., boşandığı eşi M.E. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.U., eşi ile 4 çocuğunu darp etti. Hırsını alamayan baba, çocuklarından birini bıçakla yaraladı. Eski eşinin bir anlık dalgınlığından istifade ederek evden kaçan M.E., polisten yardım istedi.


Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, çocukların zarar görmemesi için harekete geçti. Akrabaların yardımıyla eve giren ekipler, ayrı odada bulunan baba fark etmeden çocukları daireden çıkardı. Dizinin alt kısmında bıçak yarası bulunan A.U. (10) ve S.U. (9) ambulansla hastaneye kaldırıldı. Baba M.U., etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

#Konya
#Şiddet
6 yıl önce