|

Ölüm göletine 'merak' gezisi

Denizli'de meydana gelen ve 1 kişinin yaralandığı, 5 kişinin de yaşamını yitirdiği trafik kazası sonrası, kaza yeri köy halkı ve vefat eden gençlerin yakınlarının akınına uğradı. Gölet, sabah saatlerinden itibaren çevre mahallelerden ve yoldan geçen vatandaşların akınına uğradı.

Yeni Şafak
15:53 - 25/03/2018 Pazar
Güncelleme: 16:00 - 25/03/2018 Pazar
IHA
Denizli'de 5 kişinin öldüğü kazada aracın düştüğü gölet çevre köylerden ziyaretçilerin akınına uğradı.
Denizli'de 5 kişinin öldüğü kazada aracın düştüğü gölet çevre köylerden ziyaretçilerin akınına uğradı.

Denizli'nin Tavas ilçesinde dün gece geç saatlerde yaşanan trafik kazasında, Mehmet Anıl Bayraktar (18) idaresindeki 20 YF 082 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki su birikintisine devrilmiş ve araç içerisinde bulunan Muharrem Çineli (19) yaralanırken, kazada sürücü Bayraktar ile birlikte Uğur Hepgül (19), Emin Çotul (18), Kamil Kocaosmanoğlu (17) ve Süleyman Tahancalıo (18) hayatını kaybetmişti.

  • Gençlerin su birikintisine düşen araçta boğularak hayatlarını kaybettikleri belirlenirken, kaza Tavas ilçesini hüzne boğmuştu.

Sabahın ilk anları itibariyle kazada hayatını kaybedenlerin yakınları, kaza yerine giderek inceleme yapması dikkati çekti. Sabah saatlerinden itibaren çevre mahallelerden ve yoldan geçen vatandaşlar kazanın yaşandığı yere adeta akın etti.

#Denizli
#Gölet
#Tavas
6 yıl önce