|

Ölü taklidi yaptı kurtuldu

Şanlıurfa’da 19 yıllık eşi tarafından bıçaklanan Hanım K., kocasının elinden ölü numarası yaparak kurtuldu. Eşinin evi terk etmesinin ardından yardım isteyen kadın, hastaneye kaldırıldı.

Yeni Şafak ve
08:00 - 11/12/2017 Pazartesi
Güncelleme: 08:52 - 11/12/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Hanım K.’nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.
Hanım K.’nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde eşi tarafından bıçaklanan kadın ölü taklidi yaparak canını kurtardı. İddiaya göre olay, geçtiğimiz cuma günü öğle saatlerinde Konuklu Mahallesi’nde yaşandı. 4 çocuk annesi 34 yaşındaki Hanım K., henüz bilinmeyen bir nedenle 19 yıllık eşi Ahmet K. (40) ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ahmet K., eline geçirdiği bıçakla eşine saldırdı. Vücuduna bir çok bıçak darbesi alan kadın, kanlar içinde yere düştü. Ölü taklidi yapan kadın, bu sayede daha fazla bıçak darbesi almaktan kurtuldu. Eşini öldürdüğünü zanneden koca, ellerini yıkayıp kıyafetlerini değiştirdikten sonra evden ayrıldı. Ağır yaralı halde sürünerek evden çıkmayı başaran kadın, komşusunun kapısını çalarak yardım istedi. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Hanım K., yoğun bakıma alındı.

OĞLUMU DA ÖLDÜRECEĞİM

Hanm K.’nın kardeşi Ali Bucak, eniştesinin çocuklarına da tehditler savurduğunu anlatarak, “Kendisi, ‘büyük oğlumu da öldüreceğim, ondan sonra çekip gideceğim buralardan’ demiş. Böyle bir insanın sokaklarda dolaşmasını istemiyoruz” dedi. Polis, Ahmet K.’nın yakalanması için çalışma başlattı.


#​Şanlıurfa
6 yıl önce