|

Okul yolunda ölüm

Bursa’da bir evde doğalgaz patlaması ölüm getirdi. Evin harabeye döndüğü patlamada, okul yolunda olan 18 yaşındaki liseli Elif Geldi feci şekilde can verirken, 2 kişi de yaralandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/03/2018 Perşembe
Güncelleme: 00:42 - 22/03/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Doğalgaz patlaması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.
Doğalgaz patlaması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde doğalgaz patlaması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Bahar Mahallesi Ziya Paşa Sokak’taki tek katlı bir evde dün saat 08.30 sıralarında doğalgaz sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi. Patlamanın yaşandığı ev yıkıldı, çevredeki binalar da zarar gördü.



HASTANEDE CAN VERDİ

Bu esnada evde bulunan Hikmet Güner ile yoldan geçmekte olan 18 yaşındaki Elif Geldi ve Şehmus Bora (32) yaralandı. Feci manzarayı görenler hemen yardım istedi. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda ambulans, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Özel bir kolejin sile son sınıfında okuduğu öğrenilen Elif Geldi, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.


KURTARIN DİYE BAĞIRDILAR

Yıkılan evin karşısındaki binada oturan Ercan Dilber, “Patlamanın şiddetiyle evimizin camları kırıldı. Dışarı çıkıp baktığımda patlamanın olduğu evden ‘imdat kurtarın’ diye bağıranları gördüm. Olayın şokuyla hemen aşağıya indim. Evin içinden çıkan yaralıyı fark ettim. Yardım edip, köşeye aldık. Bir kız öğrenci de ağır yaralanmıştı, hastanede ölmüş” diye konuştu. İtfaiye ve AFAD ekiplerinin incelemesinin ardından evden geriye kalan enkaz, iş makineleriyle kaldırıldı.

#Bursa
#Patlama
#Doğalgaz
6 yıl önce