|

Öksüz maklube sofrasında

FETÖ’nün darbe girişiminin planlayıcıları arasında yer alan firari Adil Öksüz’ün yeni görüntüleri ortaya çıktı. 2011 yılında çekilen görüntülerde Öksüz, kayınbabası ile FETÖ’nün Rusya imamı kayınbiraderi Ali Sami Yıldırım için maklube yemeği hazırlıyor. Görüntülerin sızdırılması örgüt içerisinde iç savaşın başladığını gösteriyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/10/2017 Perşembe
Güncelleme: 08:33 - 12/10/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Görüntülerde Öksüz'ün Rusya imamı Ali Sami Yıldırım ile birlikte sohbet ettiği görülüyor.
Görüntülerde Öksüz'ün Rusya imamı Ali Sami Yıldırım ile birlikte sohbet ettiği görülüyor.

16 Temmuz 2016 sabahı Akıncı Üssü çevresinde yakalandıktan sonra FETÖ’cü hakimler eliyle salıverilen ve 18 Temmuz’da elini kolunu sallayarak uçakla Ankara’dan İstanbul’a giden FETÖ imamı Adil Öksüz’ün yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde örgütün “Hava Kuvvetleri İmamı” Adil Öksüz’un, FETÖ’cülerin sıkça yediği ‘maklube’ sofrasında görüntüleri yer alıyor.

RUSYA İMAMI İLE AYNI SOFRADA

Görüntüler 23 Ekim 2011 Van Depremi sonrasında çekildiği arka fondan gelen haberlerden anlaşılıyor. Eşiyle ve çocuklarıyla mutfakta görünen Öksüz, maklube yemeğini yaptıktan sonra sofraya geçiyor. Görüntülerde, Öksüz’ün kayınbabası ile FETÖ’nün Rusya imamı kayınbiraderi Ali Sami Yıldırım ile birlikte sohbet ettiği görülüyor.


HAVALİMANINDA KARŞILAMIŞ

Öksüz’ün eşinin, “Baba yemeği nasıl buldun” sorusuna cevap veren kayınbabası, “180 defa yapsa yine yerim” diyor. Rusya imamı kayınbiraderi Ali Sami Yıldırım da başıyla destekliyor. FETÖ’nün Rusya imamı olduğu belirtilen Ali Sami Yıldırım’ın, Adil Öksüz’ü havaalanında karşıladıktan sonra saklanmasına yardımcı olduğu anlaşıldı.


Geçtiğimiz günlerde yapılan operasyonla, Ali Sami Yıldırım’ın, kapatılan Meydan Gazetesi’nin yazı işleri müdürü Erdal Şen ve FETÖ’nün Kanada imamı olduğu ileri sürülen İlhan Yıldırım ile birlikte gözaltına alındığı ve çıkarıldığı mahkemede tutuklandığı öğrenildi. Yıldırım’ın, FETÖ’nün Rusya’daki bir numarası olduğu öğrenildi. Ali Sami Yıldırım’ın, Rusya’daki Diyalog Avrasya Vakfı’nın başında bulunduğu da bildirildi.

#15 Temmuz
#Adil Öksüz
#FETÖ
#Ali Sami Yıldırım
7 yıl önce