|

Öğrencilerden Zeytin Dalı Herakatı'na anlamı mesaj

Malatya'daki bir okulda öğrenci ve öğretmenlerinden Afrin’de devam eden 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek geldi. 150 kişilik bir grup okul bahçesinde koreografi ile ‘Zeytin Dalı’ yazıp Türk Bayrağı açtılar.

Yeni Şafak
23:29 - 15/02/2018 Perşembe
Güncelleme: 23:32 - 15/02/2018 Perşembe
IHA
Öğrencilerin gerçekleştirdiği anlamlı Zeytin Dalı mesajı
Öğrencilerin gerçekleştirdiği anlamlı Zeytin Dalı mesajı

Özel Malatya Yeni Hamle Koleji öğrenci ve öğretmenlerinden Afrin’de devam eden "Zeytin Dalı" harekatına destek geldi.

Özel Malatya Yeni Hamle Koleji öğretmen ve öğrencilerinden oluşan 150 kişilik bir grup okul bahçesinde koreografi ile ‘Zeytin Dalı’ yazıp Türk Bayrağı açtılar.

Yeni Hamle Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ahmet Polat Kaya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, amaçlarının akademik başarının yanı sıra milli ve manevi duyguları olan nesilleri de yetiştirmek olduğunu ifade etti. Kurum olarak oluşturdukları komite eşliğinde öğrenci ve velilerin yaptığı maddi yardımlarla temel gıda maddeleri de hazırladıklarını kaydeden Polat, yardımların Afrin’e yönelik harekatta mücadele eden güvenlik güçlerin gönderilmesi için Malatya Valiliğine teslim edeceklerini söyledi.

Şehit ve Gazi aileleriyle ilgili de bazı sosyal projelerin olduğunu belirten Polat, “Bizim ve çocuklarımızın geleceği için kahramanca çarpışan Mehmetçiğimizi her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Devletimiz elbette en mükemmel şekilde askerin her tür ihtiyaçlarını karşılamaktadır, bizlerin ki sadece manevi olarak onları düşündüğümüzü, yanlarında olduğumuzu hissettirmektir” diye konuştu.

#Malatya
6 yıl önce