|

Oda TV merhume Nermin Erbakan'ı mezardan çıkardı

Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş sahipliğinde İstanbul'da düzenlenen 'Vefa Buluşması'nın haberini yapan Oda TV, skandal bir hata yaptı. Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın eşi Nermin Erbakan'ın 2005 yılında vefat ettiğinden habersiz olan Oda TV, "Etkinliğe Necmettin Erbakan'ın eşi Nermin Erbakan da katıldı" ifadelerine yer verdi.

Yeni Şafak
13:24 - 20/06/2018 Çarşamba
Güncelleme: 13:40 - 20/06/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Oda Tv, eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın 2005'te vefat eden Nermin Erbakan'ın da 'Vefa Buluşması'na katıldığını yazdı.
Oda Tv, eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın 2005'te vefat eden Nermin Erbakan'ın da 'Vefa Buluşması'na katıldığını yazdı.

Turizm ve Kültür Bakanı Numan Kurtulmuş'un "Vefa Buluşması"nı haber yapan Oda TV, skandal bir hata yaparak, 54'üncü hükümetin başbakanı Necmettin Erbakan'ın merhume eşi Nermin Erbakan'ın da davete katıldığını yazdı.

Nermin Erbakan, 2005 yılında geçirdiği kalp krizi nedeniyle Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi'nde vefat etmişti.


Emine Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Florya Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen "Vefa Buluşması"na iştirak etti.

  • Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ile eşi Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş'un ev sahipliğindeki toplantıya, AK Parti geleneği içinde faaliyet göstermiş teşkilat mensubu kadınlar katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ile eşi Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş tarafından düzenlenen 'Vefa Buluşması' Florya Sosyal Tesisleri'nde yapıldı.

Emine Erdoğan, aralarında Mukaddes Çıtlak, Hatice Uysal, Hatice Sayan, Leman Aksay, Ayfer Yaman, Şeyma Döğücü'nün de bulunduğu toplantıda bir konuşma yaptı.

  • Sözlerine bu tür buluşmaların dostlukların tazelenmesi adına önemli olduğunu vurgulayarak başlayan Emine Erdoğan, uzun, ince ve çetrefilli bir yolda dostluğun önemine işaret etti.

Emine Erdoğan, dostlukların sınandıkça güçlendiğini vurgulayarak, "Biz, sınamanın en büyüğünü, ölümle burun buruna geldiğimiz 15 Temmuz'da yaşadık. 'Gerçek dostlar yıldızlar gibidir. Karanlık çöktüğünde ilk onlar görünür' denir ya. Hakiki dostlarımızla ve elbette milletimizin dostluğuyla aydınlandı o sabah." diye konuştu.

Davetlilere, ortak bir varlık mücadelesinden geldiklerini anlatan Emine Erdoğan, geniş toplum kesimlerinin yok sayıldığı bir anlayışa karşı sabır ve özveriyle mücadele ettiklerini bildirdi.


#Necmettin Erbakan
#Nermin Erbakan
#Numan Kurtulmuş
6 yıl önce