|

MHP'nin ittifak sloganı: Benim aklım hep Türkiye’dir

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli arasında yapılan görüşmenin ardından başlayan ittifak sürecini MHP sahaya taşıyacak. AK Parti ile ortak oluşturulan komisyon üyeleri teknik çalışmaları yaparken, parti yönetimi ve milletvekilleri sahaya inecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/01/2018 Pazar
Güncelleme: 02:58 - 14/01/2018 Pazar
Yeni Şafak
Türkiye’nin beka mücadelesi ile karşı karşıya olduğu vurgulanacak, “Başka Türkiye yok” “Benim aklım hep Türkiye’dir” mesajı verilecek
Türkiye’nin beka mücadelesi ile karşı karşıya olduğu vurgulanacak, “Başka Türkiye yok” “Benim aklım hep Türkiye’dir” mesajı verilecek

Tabana, Erdoğan’a neden destek verildiği ve ittifak süreci anlatılacak. Türkiye’nin beka mücadelesi ile karşı karşıya olduğu vurgulanacak, “Başka Türkiye yok” “Benim aklım hep Türkiye’dir” mesajı verilecek. Bu çalışmalar kapsamında Bahçeli, önümüzdeki hafta partisinin yetkili organları ile birlikte kampa girecek.

İTTİFAK ANLATILACAK

15 Temmuz FETÖ’cü darbe girişiminin ardından Türkiye’de siyasi dengelerin değiştiği Türkiye’nin beka sorunu ile karşı karşıya kaldığı tabana anlatılacak. Bu süreçte milli ve yerli tavır sergilenerek ittifak çağrısı yapıldığı belirtilecek. Türkiye’nin beka mücadelesi ile karşı karşıya olduğu vurgulanacak, “Başka Türkiye yok”, “Benim aklım hep Türkiye’dir” mesajı verilecek. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a neden destek verildiği örneklerle anlatılacak.

MİLLİ DAYANIŞMA İÇİN

MHP’nin ittifak kararının hiçbir siyasi hesaba ve oy kaygısına dayanmadığı, doğrudan milli mutabakata ve milli dayanışmaya dayandığı vurgulanacak. Bu çalışmalar çerçevesinde Bahçeli 19-20-21 Ocak’ta MYK, disiplin kuurlu ve milletvekilleri ile Kızılcıhamam’da kampa girecek. Bahçeli kampta, ittifakın neden yapıldığını detaylı şekilde partililere anlatacak.

#MHP
#AK Parti
#İttifak
6 yıl önce