|

Mevlüt Uysal'dan başkanlık açıklaması

2019 seçimleri yaklaşırken en çok merak edilen konulardan biri de "İstanbul Belediye Başkan adayı kimler olacak?" sorusu oldu. Katıldığı canlı yayında '2019 Mart'ında yapılacak yerel seçimde aday olacak mısınız?' sorusuna yanıt veren İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "Görev verilirse en iyi şekilde yapma gayretinde olacağız. İstanbul halkının benimle ilgili düşüncesi önemli faktör olacak" dedi.

Yeni Şafak
15:38 - 18/10/2018 Perşembe
Güncelleme: 15:46 - 18/10/2018 Perşembe
Diğer
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mevlüt Uysal.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mevlüt Uysal.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, son zamanların en çok merak edilen konularından biri olan "2019 yerel seçimlerinde aday olup olmayacağı" sorusunu yanıtladı.

NTV canlı yayınına katılan Uysal, İstanbul'da devam eden yatırımlara ilişkin bilgiler verdi, "Dünyada en fazla metro inşaatı olan şehir konumundayız" dedi.

Mevlüt Uysal yeniden aday olacak mı?

Kabataş'ta Martı Projesi'nin iptal olmadığını, martı figürünün iptal olduğunu kaydeden Uysal, şunları söyledi:

"İstanbul'un önemli ulaşım sorunlarını çözecek raylı sistem şu ana kadar yapılanlar var inşaatı devam edenler var. Daha öncesinden Üsküdar Ümraniye metrosunu açtık şu anda Çekmeköy şu anda yapımı bitti testleri bitti. Sertifikasyon işlemi bitmek üzere o geldiği anda açmayı planlıyoruz. Şu anda İstanbul'da yaklaşık bizim 294 kilometre metro inşaatımız var. Dünyada en fazla metro inşaatı olan şehir konumundayız.

Bir görevi ısrarla hiç talep etmedim. Görev verilirse en iyi şekilde yapma gayretinde olacağız. İstanbul halkının benimle ilgili düşüncesi önemli faktör olacak.

#İstanbul
#Mevlüt Uysal
#Belediye
6 yıl önce