|

Mehmetçiğe çorap ve boyunluk ördüler

İzmir'in Aliağa ilçesinde AK Partili kadınların ve gençler, Zeytin Dalı Harektı'nda görev yapan Mehmetçiğe destek amacıyla çorap ve boyunluk kampanyası başlattı.

Yeni Şafak
19:23 - 12/02/2018 Pazartesi
Güncelleme: 19:26 - 12/02/2018 Pazartesi
IHA
Afrin'deki askerlerimize çorap ve boyunluk ördüler.
Afrin'deki askerlerimize çorap ve boyunluk ördüler.

Suriye’nin Afrin kentinde terör örgütlerine yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harektında görev yapan Mehmetçiğe destek amacıyla AK Parti Aliağa İlçe Gençlik Kolları ve Kadın Kolları üyeleri, çorap ve boyunluk kampanyası başlattı.

İzmir’in Aliağa ilçesinde AK Partili kadınların ve gençlerin desteklediği kampanyada Mehmetçik için çorap, boyunluk ve atkı örüldü. Parti binasında toplanan çorap, boyunluk ve atkılar partililerin Afrin’deki Mehmetçiğe ulaştırılmak üzere hazırlandı.

Aliağa’dan, Afrin’e Mehmetçikler için çorap ve boyunluk kampanyası başlattıklarını belirten AK Parti Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Keleşoğlu, “Afrin Zeytin Dalı Harektında şehit düşen Mehmetçiklerimize Yüce Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Gazilerimize de tez zamanda şifa diliyoruz. Bizler hepimiz anneyiz. Ak kadınlar olarak tüm dualarımız Mehmetçikle ama somut olarak da bir şeyler yapmak istedik. Onlara anne eli değmiş, anne şefkati değmiş yüreklerindeki sevgiyi atkılarına aktarmış kadınlarımızın ördüğü boyunlukları hazırladık. Afrin’de gece-gündüz çarpışan, hainlere karşı kararlılıkla mücadele eden Mehmetçiğimiz bunları takarken moral ve motive olacağını düşünüyoruz” dedi.

Afrin’de görevde bulunan askerlerimizden Aydın Beydirci’nin kız kardeşi Azize Dönmez ise ağabeyine selam göndererek, “Dua ediyoruz Rabbim korusun. Vatanımız milletimiz için feda olsun. Seni çok özledik. Allah yar ve yardımcınız olsun” diye konuştu.
#İzmir
6 yıl önce