|

Marmara'ya sağanak yağış uyarısı

Marmara Bölgesi'nin geneli ile Trakya kesimlerinde aralıklı ve gök gürültülü sağanak öngörülüyor. Öte yandan İstanbul'un sabah ve akşam saatlerinde hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Tekirdağ'da ise etkili olan sağanak nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Haberimizde son hava durumu tahminlerini bulabilirsiniz...

Yeni Şafak
11:03 - 28/03/2018 Çarşamba
Güncelleme: 11:20 - 28/03/2018 Çarşamba
AA
Tekirdağ'da sağanak yağış etkili oldu.
Tekirdağ'da sağanak yağış etkili oldu.

Marmara Bölgesi'nin geneli ile Trakya kesimlerinde aralıklı ve gök gürültülü sağanak öngörülüyor. Tekirdağ'da etkili olan sağanak ise hayatı olumsuz etkiledi.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgede hava sıcaklığı mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyredecek.

Parçalı ve çok bulutlu havanın hakim olacağı bölgede, Trakya kesimleri ile bölge genelinde aralıklı ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Rüzgarın ise kuzey ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerden orta, gece saatlerinden itibaren kuvvetlice (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

Tekirdağ'da sağanak etkili oldu

Tekirdağ'da etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi.

Kentte gece saatlerinde başlayan ve zaman zaman etkisini arttıran sağanak nedeniyle kısa sürede bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.

Hükümet Caddesi'nde sağanak nedeniyle yayalar ile sürücüler zor anlar yaşadı, trafik akışı zaman zaman aksadı.


Meteoroloji yetkilileri, hava sıcaklığının 8 derece ölçüldüğü kentte, sağanağın aralıklarla devam edeceğini bildirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri de yaşanabilecek olumsuzluklara karşı hazır bekletiliyor.

#Tekirdağ
#Marmara
6 yıl önce