|

Lösemi galipleri uçuşa geçti

Hava sporlarının gelişmesi için kulüpleri ve başarılı sporcuları destekleyen Adana Büyükşehir Belediyesi, lösemiyi (kan kanseri) yenen çocuklara yamaç paraşütüyle uçmanın keyfini yaşattı.

Haber Merkezi
04:00 - 15/11/2018 Perşembe
Güncelleme: 03:41 - 15/11/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Adana Büyükşehir Belediyesi, Lösemili Çocuklar Haftası etkinlikleri kapsamında lösemiyi yenen çocuklara farklı bir heyecan yaşattı.
Adana Büyükşehir Belediyesi, Lösemili Çocuklar Haftası etkinlikleri kapsamında lösemiyi yenen çocuklara farklı bir heyecan yaşattı.

Başkan Hüseyin Sözlü’nün talimatları doğrultusunda dezavantajlı bireylerin yaşama sevincini arttırmak amacıyla hizmetler üreten Adana Büyükşehir Belediyesi, Lösemili Çocuklar Haftası etkinlikleri kapsamında lösemiyi yenen çocuklara farklı bir heyecan yaşattı. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Uçmak İçin Engelleri Kaldırdık Projesi’ni başarıyla sürdüren Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü (AHAS), bedensel, zihinsel ve görme engellilerin ardından lösemiyi yenen çocuklara da uçma keyfi yaşattı.

GÖL MANZARALI UÇUŞ YAPTILAR

Merkez Çukurova İlçesi Kabasabal Mahallesi Rüzgarlıtepe mevkiinde gerçekleşen etkinlikte AHAS Başkanı Güner Akkaya ve 4 yamaç paraşütü pilotu, lösemiyi yenen 20 çocuk ile ailelerini konuk etti. Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek’in de katıldığı etkinlikte, lösemiyi yenen çocuklar, deneyimli pilotlar eşliğinde yamaç paraşütüyle Seyhan Baraj Gölü semalarında uçtu.

  • TEDAVİDE EN ETKİLİ İLAÇ MORAL
  • AHAS Başkanı Güner Akkaya, 8 yıldır sürdürdükleri Uçmak İçin Engelleri Kaldırdık Projesi’ne tam destek veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti. Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek ise, sosyal belediyecilik hizmetlerinde paydaş olan AHAS pilotlarına teşekkür edip, lösemi hastalığının tedavisinde en etkili ilacın moral olduğunu dile getirdi.
#Adana Büyükşehir Belediyesi
#Lösemi
5 yıl önce