|

Küçük Ufuk ve Sami Yusuf'tan acı haber

Günlerdir kayıp çocukların sağ bulunmasını umut eden Türkiye, Hatay ve Bitlis’ten gelen acı haberlerle sarsıldı. 8 gündür kayıp olan 6 yaşındaki Ufuk Tatar ile önceki gün kaybolan 2 yaşındaki Sami Yusuf Marangoz ölü bulundu

Yeni Şafak
04:00 - 9/07/2018 Pazartesi
Güncelleme: 02:33 - 9/07/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Hatay’da 8 gündür kayıp olan 6 yaşındaki Ufuk Tatar ile önceki gün Bitlis’te kaybolan 2 yaşındaki Sami Yusuf Marangoz’un cansız bedeni bulundu.
Hatay’da 8 gündür kayıp olan 6 yaşındaki Ufuk Tatar ile önceki gün Bitlis’te kaybolan 2 yaşındaki Sami Yusuf Marangoz’un cansız bedeni bulundu.

Kayıp çocuklardan gelen acı haberler yüreğimizi burktu. Hatay’da 8 gündür kayıp olan 6 yaşındaki Ufuk Tatar ile önceki gün Bitlis’te kaybolan 2 yaşındaki Sami Yusuf Marangoz’un cansız bedeni bulundu.

Ailesiyle yakınlarını ziyarete gittiği Arpalıuşağı Mahallesi’nde kaybolan Ufuk Tatar’ın bulunması için komando, jandarma özel harekat ve AFAD ekiplerinin arama çalışmaları 8. günde de devam etti. Dün de yoğun şekilde sürdürülen çalışmalar sonucunda Tatar’ın cesedine ulaşıldı.

Arama çalışmalarına katılan güvenlik korucuları, küçük çocuğu, kaybolduğu noktadan yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta Yoluklar Mahallesi’nin üst kesimlerindeki arazide buldu. Tatar’ın cenazesi AFAD’a ait bir araçla Arpalıuşağı Mahallesi’ne getirildi. Burada bekleyen bir ambulansa konulan cenaze daha sonra Hassa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Acı haberi alan Tatar ailesi büyük üzüntü yaşadı.


BİR ÇİZİK BİLE YOK

Bu arada, Bitlis’in Ahlat ilçesinde kaybolan 2 yaşındaki Sami Yusuf Marangoz, evinden bir kilometre uzaklıktaki dere yatağında ölü bulundu.

Çocuğun cesedi otopsi için Bitlis Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, “Cinayet ve istismarla ilgili savcılığın yaptığı otopside hiçbir şey çıkmadı. Çocuk evinden bir kilometre ötede yüzükoyun ölü şekilde bulundu. Bayıldı mı veya bir şey mi oldu, bu detaylar adli tıp raporundan sonra ortaya çıkacaktır ama çocuğun vücudunda bir çizik bile yok. Detayları inceliyoruz” dedi.

#Türkiye
#Hatay
#Bitlis
#Ufuk Tatar
#Sami Yusuf Marangoz
6 yıl önce