|

Köprüde can pazarı

Düzce’de bariyerlere çarpan bir TIR, Küçük Melen Köprüsü’nde asılı kaldı. TIR sürücüsü Cuma Dalkılıç, itfaiye ekiplerinin 2 saatlik çabasıyla kurtarıldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/08/2017 Perşembe
Güncelleme: 23:42 - 16/08/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Köprüde can pazarı
Köprüde can pazarı

Düzce’de köprüde asılı kalan TIR’ın sürücüsü ecel terleri döktü. Cuma Dalkılıç idaresindeki 06 EZ 7316 plakalı inşaat malzemesi yüklü TIR, Anadolu Otoyolu’nun Küçük Melen mevkisi Ankara istikametinde bariyerlere çarptı.

İTFAİYE SEFERBER OLDU

Küçük Melen Köprüsü’nde asılı kalan ve ters dönen aracın sürücüsü yardım istedi. İhbarın ardından kısa sürede olay yerine gelen Düzce ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, Dalkılıç’ı kurtarmak için harekete geçti. Ekipler, kabinli kurtarma aracıyla yaklaşık 10 metre yükseklikteki köprünün alt kısmından müdahalede bulundu. Bu sırada çevredeki vatandaşlar da sürücüyü sakinleştirmeye çalıştı. Dalkılıç, yaklaşık iki saat süren çalışma sonucu kurtarılarak itfaiye aracının kabinine alındı.


VATANDAŞLAR SAKİNLEŞTİRDİ

Bu sırada çevredeki vatandaşlar da sürücüyü sakinleştirmeye çalıştı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Dalkılıç, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

#Düzce
#Trafik kazası
#TIR
7 yıl önce