|

Kontrolden çıkan otomobil apartmana çarptı

Trabzon'da kontrolden çıkarak istinat duvarını aşan otomobil, yolun alt kesimindeki apartmana çarptı. Ortahisar ilçesindeki kazada, otomobilin sürücüsü hafif yaralandı.

Yeni Şafak
17:13 - 15/10/2017 Pazar
Güncelleme: 17:20 - 15/10/2017 Pazar
AA
Kontrolden çıkan araç apartmana çarptı.
Kontrolden çıkan araç apartmana çarptı.

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde kontrolden çıkarak istinat duvarını aşan otomobil, yolun alt kesimindeki apartmana çarptı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Yeşilköy Mahallesi'nde sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen otomobil, kontrolden çıkarak istinat duvarı üzerindeki demir korkuluklara çarptı.

Korkulukları kırarak aşan otomobil, yolun alt kesiminde bulunan ve apart olarak kullanılan binanın ikinci katına çarptıktan sonra toprak zemine düştü.

Kazada otomobilin sürücüsü hafif yaralanırken binada hasar oluştu.

Apartın sorumlusu Hüseyin Şılbır, öğle saatlerinde apartın önünde beklerken duydukları ses üzerine balkon tarafına geldiğini belirterek, "Geldiğimde aracın istinat duvarından balkona girdiğini gördüm. Ben geldiğimde birkaç kişi aracın içinden şoförü çıkarttı. Sürücü, freninin tutmadığını, aşırı hızla birlikte aracı durdurmak için duvara çarptığını söyledi." dedi.

Olayda can kaybı olmamasının kendilerini sevindirdiğini ifade eden Şılbır, "Binanın dışında, içinde hasarlar var ancak bunlar bir şekilde telafi edilir. Olay sırasında iki dairede de kimse yoktu. Sabah çıkış yapmışlar. Şükürler olsun, kimse yoktu." diye konuştu.

Kazayı gören çevredeki çocuklar ise gürültüyü duyduklarında deprem olduğunu düşündüklerini dile getirerek, gürültünün olduğu alana geldiklerinde aracın balkona girdiğini gördüklerini söyledi.

#Hüseyin Şılbır
#Trabzon
#Ortahisar
7 yıl önce