|

Kocaya 7 kurşun

Aksaray’da şiddetli geçimsizlik ölüm getirdi. Tuğba Açıkel, bir süredir ayrı yaşadığı ambulans şoförü eşi Ferhat Açıkel’i çıkan tartışma sonucu tabancayla vurdu. Başına ve vücuduna 7 kurşun isabet eden koca kaldırıldığı hastanede can verdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/08/2017 Pazartesi
Güncelleme: 00:22 - 14/08/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Tuğba Açıkel
Tuğba Açıkel

Aksaray’da bir kadın tartıştığı kocasını öldürdü. Üzücü olay, önceki gece Bahçeli Mahallesi Koçyiğit Apartmanı’nın 1’inci katında meydana geldi. İddiaya göre, 27 yaşındaki bir çocuk annesi Tuğba Açıkel, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 20 gündür ayrı yaşadığı 112 Acil’de ambulans şoförü olarak çalışan eşi Ferhat Açıkel’i konuşmak için eve çağırdı. Taraflar arasında evde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

KAN GÖLÜNE DÖNDÜ

Tuğba Açıkel, evde bulunan ruhsatsız tabancayla eşine kurşun yağdırdı. Başına ve vücuduna 7 kurşun isabet eden koca ağır yaralanırken, oda adeta kan gölüne döndü. Silah seslerini duyan komşuları telefona sarılarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan 32 yaşındaki Ferhat Açıkel, yapılan bütün tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

AİLESİ AĞITLAR YAKTI

Gözaltına alınan cinayet zanlısı Tuğba Açıkel, sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Çiftin şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süredir aralarının açık olduğu öğrenildi. Ferhat Açıkel’in cenazesi, hastahanedeki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Çok sayıda 112 Acil ekibi de aileyi bu acılı günde yalnız bırakmadı. Burada ambulans içine giren Açıkel’in yakınları, naaşa sarılarak ağıtlar yaktı.

DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

Ferhat Açıkel’in bir süre önce TIR direksiyonunda iken sosyal medyada paylaştığı bir videosu yakınlarını hüzünlendirdi. Görüntülerde Açıkel’in “Buradan herkese hayırlı yolculuklar diliyorum. Ekmeğini direksiyondan kazanan tüm şoför arkadaşlarıma hayırlı yolculuklar diliyorum. Allah kaza bela vermesin, Rabbim herkesi korusun inşallah” dediği görüldü.

Ambulansına
son kez bindi

6 yaşında bir kız çocuğu babası olan Ferhat Açıkel’in cenazesi, şoförlüğünü yaptığı ambulansla taşındı. Çok sayıda 112 Sağlık personeli, mesai arkadaşlarını bu son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Cenaze, kortej eşliğinde helallik alınması için baba evine götürüldü. Açıkel’in cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

#Ferhat Açıkel
#​Aksaray
#Tuğba Açıkel
7 yıl önce