|

Kızına şantaj yapan çalışanını vurdurdu

Ataşehir'de kızına sevgilisi tarafından şantaj yapıldığını öğrenen baba, kızının sevgilisiyle buluşmasını istedi. İki kişiyle kafeye gelen baba, silah zoruyla kızının sevgilisinden cep telefonunu aldı. Ardından kafenin dışına çıkartılan şahıs önce tartaklandı sonra bacaklarından vuruldu. Olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Yeni Şafak
12:30 - 8/11/2018 Perşembe
Güncelleme: 16:50 - 8/11/2018 Perşembe
DHA
Kızına şantaj yaptığını öğrendiği çalışanını kafeye çağırtan Baba M.K, şahsı silah zoruyla kafenin dışarısına çıkarttı.
Kızına şantaj yaptığını öğrendiği çalışanını kafeye çağırtan Baba M.K, şahsı silah zoruyla kafenin dışarısına çıkarttı.

Ataşehir'de dün saat 14.00 sıralarında meydana gelen olayda babasına ait nakliye firmasının muhasebe bölümünde çalışan Z. K., 2 yıldır R.D. ile aşk yaşıyordu. R.D., Z.K.'den zaman zaman şantaj yoluyla para aldı.

Görüntüleri ailesine göndermekle tehdit etmiş

R.D., kendisine para vermez ise cep telefonunda bulunan görüntüleri ailesine göstereceğini söyleyerek Z.K.'den yine 5 bin lira istedi. Parayı bulamayan Z.K. durumu babasına anlatmak zorunda kaldı.
Baba M.K., kızından R.D. ile buluşmasını istedi. Kafeye gelen Z.K. bir süre tek başına kafede oturdu. Daha sonra yanına R.D. geldi. Bir süre sonra ise babası iki kişiyle masaya oturdu. Z.K. ise masadan ayrıldı.

Şantajcı bacağından vuruldu

  • Baba ve yanındakiler, R.D. ile bir süre konuştu.
    Daha sonra babanın yanındaki kişi silahını R.D.'nin boynuna dayadı ve elindeki cep telefonunu aldı.
    3 kişi, R.D.'yi zorla kafenin dışına çıkartıp tartakladı. Ardından baba M.K. ve yanındakiler silahla R.D.'ye ateş etti.

Şahıs hastaneye kaldırıldı

Saldırı sonrası M.K. ve yanındakiler olay yerinden bir araca binerek ayrıldı. Olay sonrası ihbar üzerine kafeye ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Bacağından iki kurşunla vurulan R.D., Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

2 kişi gözaltına alındı

Güvenlik kameralarını inceleyen polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, baba M.K. ve yanındaki bir kişiyi Ataşehir'de sokakta yakalayarak gözaltına aldı.
Şüphelilerin bugün yapılan sorgularının ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

#İstanbul
#Ataşehir
#Şantaj
5 yıl önce
default-profile-img