|

Kılıçdaroğlu gelecek hafta Saadet Partisi’yle görüşecek

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP'li Ahmet Türk ile görüşen CHP lideri Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerde ittifak arayılı için Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu'da mesaj gönderdi. CHP kontenjanından vekil seçilen Cihangir İslam ile "işbirliği oluşturmak ve bunun için görüşmek önemli. Bu çerçevede Temel Bey’i de ziyaret etmek istiyorum” mesajını ileten Kılıçdaroğlu’nun önümüzdeki hafta Karamollaoğlu’nu ziyaret edeceği belirtildi.

Yeni Şafak
07:37 - 16/11/2018 Cuma
Güncelleme: 09:57 - 16/11/2018 Cuma
Diğer
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun önümüzdeki hafta Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret ederek yerel seçime ilişkin iş birliği önerisi götürmesi bekleniyor.

CHP yerelde ittifak arayışında

CHP’de yerel seçimlerle ilgili trafik hızlandı. CHP Genel Merkezi kaynaklarından edinilen bilgiye göre İYİ Parti görüşmesinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önümüzdeki hafta Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile de görüşeceği öğrenildi.

CHP kontenjanından seçilen Saadetli ile mesaj gönderdi

Hürriyet'te yer alan habere göre; Kılıçdaroğlu, Saadet Parti milletvekili Cihangir İslam ile dün özel bir görüşme yaptı. Görüşmede,
“16 Nisan referandumunda ortaya çıkan sonucun bir benzerini elde etmek için işbirliği oluşturmak ve bunun için görüşmek önemli. Bu çerçevede Temel Bey’i de (Karamollaoğlu) ziyaret etmek istiyorum”
mesajını ileten Kılıçdaroğlu’nun önümüzdeki hafta Karamollaoğlu’nu ziyaret ederek yerel seçime ilişkin iş birliği önerisi götürmesi bekleniyor.
#Kemal Kılıçdaroğlu
#CHP
#Saadet Partisi
#Temel Karamollaoğlu
#Cihangir İslam
5 yıl önce