|

Kibar soyguncu

Antalya’da ilginç bir soygun girişimi yaşandı. Bir banka şubesine elinde çocuğunun oyuncak tabancayla gelen Ali S., hiç kimsenin kendisini ciddiye almadığını görünce paniğe kapıldı. “Kusura bakmayın, rahatsız ettim” diyerek bankadan çıkan şüpheli, kısa sürede yakalandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/04/2018 Perşembe
Güncelleme: 00:15 - 19/04/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Ekipler, kargocu gibi evine gittikleri şüpheliyi, eşinin, "Kargo geldi, sadece sana teslim edebiliyorlarmış" demesi üzerine geldiği adreste gözaltına aldı.
Ekipler, kargocu gibi evine gittikleri şüpheliyi, eşinin, "Kargo geldi, sadece sana teslim edebiliyorlarmış" demesi üzerine geldiği adreste gözaltına aldı.

Antalya'da oyuncak tabancayla banka soymak isteyen kişiyi hiç kimse ciddiye almadı. Muratpaşa ilçesi Eski Sanayi Sitesi'ndeki bir banka şubesine gelen Ali S.,oyuncak tabanca doğrulttuğu gişe memuruna elindeki poşeti işaret ederek, "Çocuğum hasta. İçini 100 bin lirayla doldur" dedi. Hiç kimsenin kendisini ciddiye almaması ve istediği paranın verilmemesi üzerine paniğe kapılan şüpheli, güvenlik görevlisine, "Kusura bakmayın, rahatsız ettim" dedikten sonra kaçtı.


KARGOCU KILIĞINDA

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkan ekipler, şüphelinin Ali S. (39) olduğunu belirledi. Ekipler, kargocu gibi evine gittikleri şüpheliyi, eşinin, "Kargo geldi, sadece sana teslim edebiliyorlarmış" demesi üzerine geldiği adreste gözaltına aldı. Olayda oğlunun boncuk atan oyuncak tabancasını kullandığı belirlenen şüpheli, Emniyet’e götürülürken gazetecilerin "Bankayı neden soymaya çalıştınız?" sorusuna "Ben de bilsem" karşılığını verdi.

EŞİ BİLE İNANAMADI

Ali S.'ye banka soyma girişiminde bulunduğunu söylediği eşinin de inanmadığı ortaya çıktı. Ali S.’nin, tefecilerden 150 bin lira borç aldığı, bu parayı ödeyebilmek için de bankayı soymaya kalkıştığı öğrenildi.

#Antalya
#Hırsızlık
6 yıl önce