|

Kaybolan maymununu bulana para ödülü verecek

Adana’da 10 gün önce maymunu kaybolan oto yıkamacı, günde 4 saat sokaklarda ve tarlalarda arama yapıyor. Maymununun bir müşteriden korkup kaçtığını anlatan sahibi, "Bulup getirene maddi manevi yardımcı olacağım" dedi.

Yeni Şafak
10:00 - 26/07/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:35 - 26/07/2018 Perşembe
IHA
Adana'da kaybolan maymununu arayan adam şehrin dışındaki tarlaları bile kontrol ediyor.
Adana'da kaybolan maymununu arayan adam şehrin dışındaki tarlaları bile kontrol ediyor.

Adana’da iş yerinde baktığı örümcek cinsi maymunu kaybolan oto yıkamacı, 10 gündür sokaklarda ve tarlalarda maymununu arıyor.

Oto yıkamacı Erkan Adıgüzel, 7 yaşındaki maymunun iş yerindeki bir müşterisinden ürküp kaçtığını ancak yaptıkları aramaya rağmen bulamadıklarını söyledi.

İş yerinin maskotu olan maymunun kaçabileceğini aklından dahi geçiremediğini ifade eden Adıgüzel, "Bir müşterim, omzunda maymun ile fotoğraf çekilecekti, o anda müşteriden ürktü ne olduğunu ben de anlamadım. Adamdan ürküp kaçtı, bir daha bulamadık, 10 gündür arıyoruz. İnsanlara zarar vermez ama o insandan kaçtı gitti" dedi.

"Bulup getirene maddi manevi yardımcı olacağım"

Maymunun eğitimli olduğunu söyleyen Erkan Adıgüzel, şöyle devam etti:

"Gören kişiler korkmasın, elinde muz ya da çilek tarzında bir şey olursa çıkarıp versinler eminim ki yanlarına gidecektir. Bulup getirene maddi manevi yardımcı olacağım.

Her gün Adana’nın sokaklarında ve mahalle kenarlarındaki tarlalarda maymunumu arıyorum.

Etrafımdaki insanların bilgisi var, sağ olsunlar gördükleri yerde beni arayıp bilgi veriyorlar. Bir günde ortalama 4 saat sokaklarda arama yapıyorum. İş yerimden ötürü vakit buldukça arayabiliyorum."

#Adana
#Maymun
#Kayıp
6 yıl önce