|

Kız isteme katliamı: 3 kişiyi öldürdü

Balıkesir'in Havran ilçesinde 26 yaşındaki Ali Saral, ailesiyle birlikte kız istemeye gittikleri evde çıkan tartışmanın ardından av tüfeğiyle katliam yaptı. Saral’ın silahından çıkan saçmalarla 3 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Zanlı Saral, olay yerinden ayrılmadan önce gerçekleştirdiği katliamı cep telefonu ile kaydederek sosyal medyada paylaştı.

Yeni Şafak
08:14 - 20/02/2018 Salı
Güncelleme: 14:46 - 20/02/2018 Salı
IHA
Ali Saral, Balıkesir’in Havran ilçesinde 3 kişiyi öldürüp 4 kişiyi yaraladıktan sonra sosyal medyada canlı yayın yaptı.
Ali Saral, Balıkesir’in Havran ilçesinde 3 kişiyi öldürüp 4 kişiyi yaraladıktan sonra sosyal medyada canlı yayın yaptı.

Ali Saral, iddiaya göre ailesiyle birlikte Çetinkaya evine kız istemeye gitti. İki aile arasında çıkan tartışmanın ardından Saral ailesi evlerine döndü. Ancak, damat adayı Ali Saral, kısa süre sonra av tüfeği ile Çetinkaya ailesinin evini basarak katliam yaptı. Saral’ın tüfeğinden çıkan saçmaların isabet ettiği Melike Çetinkaya (38), Ebru Çetinkaya (16), Tuncay Çetinkaya (17) yaşamını yitirirken, Gülşen Çetinkaya (27) ve Yasin Çetinkaya (2), Bayram Eren ve oğlu Murat Eren yaralandı.

Ali Saral, hızla olay yerinden uzaklaşırken, silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu 112 sağlık ve güvenlik güçlerine bildirdi. Yaralılar, ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Edremit Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altona alınan yaralıların tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Güvenlik güçleri, olay sonrası kaçan saldırganı yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor.

Sosyal medyadan canlı yayın yaptı


Öte yandan, 3 kişiyi öldüren ve 4 kişinin yaralanmasına sebep olan saldırgan Ali Saral, olayın ardından soğuk kanlı bir şekilde sosyal medya hesabından canlı yayın yaptı. Söz konusu görüntüde, yaralanan bir şahıs çığlık atıyor, görüntüyü çeken Ali Saral ise “Son durumun bu” şeklinde konuşuyor.
#cinayet
6 yıl önce