|

Kaldırımda acı son

Beşiktaş’ta babasıyla birlikte kaldırımda yürüyen üniversite öğrencisi Mert Örener, takla atan bir otomobilin altında kaldı. Mert olay yerinde can verirken, babası yaralandı.

Haber Merkezi
04:00 - 16/08/2018 Perşembe
Güncelleme: 01:03 - 16/08/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Mert Örener
Mert Örener

İstanbul-Beşiktaş’ta kaldırımda yürüyen üniversiteli genç, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Üzücü kaza, geçtiğimiz cumartesi günü saat 23.00 sıralarında Büyükdere Caddesi’nde meydana geldi. Memleketi Ordu’dan gelecek annesini karşılamaya giden Kocaeli Üniversitesi Reklamcılık bölümü birinci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Mert Örener, babası Kayahan Örener ile birlikte kaldırımda yürüdüğü sıradakaza yaparak takla atan bir otomobilin altında kaldı.


SÜRÜCÜ KAYIPLARA KARIŞTI

Sürücü aracı terk ederek kaçarken, Mert olay yerinde can verdi. Yol kenarındaki reklam panolarının arasında sıkışan babası ise yaralandı. Baba Örener, olay yerine çağrılan ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavisinin ardından taburcu olan baba Kayahan Örener, kaza anını şöyle anlattı:

ARAÇ YAN YATMIŞTI

“4 Levent’ten Sanayi Mahallesi’ne doğru yürüyorduk. Fren sesi geldi. Kafamı çevirmemle beraber araba bizi altına aldı. Bir karartının üzerimize geldiğini hatırlıyorum. Araba tekerlekleri üzerinde değildi. Yan yatmış bir şekilde üzerimize geliyordu. Zannedersem daha önce takla atmış o şekilde geldi bizim üzerimize. Oğlumla yan yanaydık. Benim solumda bir adım öndeydi. Nasıl kurtulduğumu hatırlamıyorum.”

Anne Mesdure Örener de, “Oğluma kavuşamadım. Her gün televizyonda izlediğimiz trafik canavarına gencecik oğlumuzu verdik” dedi. Polis, kaçan araç sürücünü yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

#İstanbul
#Trafik Kazası
6 yıl önce