|

İzmir'de kediye işkence: Gözlerini oyup kulaklarını kesmişler

Sosyal medyada, gözleri oyulmuş, kulakları kesilmiş kedi fotoğraflarının paylaşılması üzerine harekete geçen hayvanseverler, yaralı kediyi Konak ilçesindeki bir arabanın içerisinde buldu. HAYTAP üyeleri, yaralı kedinin tedavisini üstlendi.

Yeni Şafak
10:34 - 16/12/2018 Pazar
Güncelleme: 10:37 - 16/12/2018 Pazar
AA
HAYTAP üyeleri işkence edilen kediyi veterinere getirdi.
HAYTAP üyeleri işkence edilen kediyi veterinere getirdi.

Sosyal medyada gözleri oyulmuş, kulakları kesilmiş bir kedinin fotoğraflarının paylaşılması üzerine harekete geçen Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) üyeleri, yaralı kediyi bulup tedavisini üstlendi.

HAYTAP İzmir İletişim Sorumlusu Esin Önder, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Göztepe Spor Kulübü yakınlarındaki parkta işkence edilmiş bir kedinin fotoğraflarını sosyal medyada gördüklerini ve harekete geçtiklerini anlattı.

Kediye yuva bulunacak

  • Önder, hayvanseverlerin sokak sokak tüm bölgeyi aradığını ve yaralı kediyi Gamze Shidler adlı hayvanseverin, eski bir arabanın içinde saklanmış halde bulduğunu ifade etti.
  • Gözleri oyulmuş ve kulakları kesilmiş kediyi bir veteriner kliniğine götürdüklerini anlatan Önder, "HAYTAP olarak tüm ücretlerini karşılayıp can vermeye çalışacağız. Daha sonra da yuva bulmak istiyoruz. Sorumluların bulunup cezalandırılmasını talep ediyoruz" dedi.
#Kedi
#İşkence
#İzmir
5 yıl önce
default-profile-img