|

İzmir’de kanlı kına

İzmir’de bir kına gecesinde oyun oynama sırası nedeniyle çıkan kavga kanlı bitti. Kız tarafından iki kişinin pompalı tüfekle rastgele ateş açması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Haber Merkezi
04:00 - 19/08/2018 Pazar
Güncelleme: 00:50 - 19/08/2018 Pazar
Yeni Şafak
Dilara Bulut ile Halil Dal çiftinin kına gecesinde açılan 
ateş sonucu yaralanan Yusuf Topal hastanede can verdi.
Dilara Bulut ile Halil Dal çiftinin kına gecesinde açılan ateş sonucu yaralanan Yusuf Topal hastanede can verdi.

İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir kınada oyun oynama sırası nedeniyle çıkan kavga cinayetle son buldu. Üzücü olay, önceki akşam kırsal Çapak Mahallesi’nde Dilara Bulut ile Halil Dal çiftinin kına gecesinde yaşandı. Damat tarafı pistte oynarken, gelin yakınları da sahneye çıktı.


Bunu üzerine taraflar arasında tartışma çıktı. Gelinin akrabası Ahmetcan B. ile arkadaşı Anıl Ö., alandan ayrılırken, kına gecesi sona erdi. Ahmetcan B. ile Anıl Ö. bir süre sonra motosikletle geri döndü. Bu kişiler, yanlarında getirdikleri av tüfeğiyle çevreye rastgele ateş açtı. Olayda her iki tarafla da bağı olmayan Yusuf Topal öldü. Olayı duyan damat Halil Dal otomobiliyle kaçan saldırganların peşine düştü. Damat, şüphelilerin motosikletine çarpıp yaraladı. Saldırganlar tedavi için gittikleri hastanede gözaltına aldı. Olay nedeniyle düğünün iptal edildiği öğrenildi.

#İzmir
#Kına
6 yıl önce