|

İstanbul'da sıradışı firar

İstanbul Bakırkör Adliyesi'nde enteresan bir firar yaşandı. 10 tutuklu, adliyede yaşanan kargaşa sırasında firar girişiminde bulundu. 8'i yakalanırken, 2 hükümlü kayıplara karıştı. Olayla ilgili açıklama yapan İstanbul Valiliği, Bakırköy Adliyesi'nde firar eden 2 hükümlünün yakalanması maksadıyla özel ekiplerin görevlendirildiğini kaydetti.

Yeni Şafak
22:25 - 13/11/2014 الخميس
Güncelleme: 20:36 - 13/11/2014 الخميس
AA
İstanbul Valiliği, Bakırköy Adliyesi'nde firar eden 2 hükümlünün yakalanması maksadıyla özel ekiplerin görevlendirildiğini, olay ve sorumlularla ilgili başlatılan adli ve idari tahkikatın devam ettiğini bildirdi.


Valilikten yapılan açıklamada, Silivri Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nde muhtelif suçlardan yatmakta olan ve davaları devam eden bir grup hükümlü ve tutuklunun, görevli jandarma ekipleri tarafından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildiği kaydedildi.  


Adliyede duruşması biten 4 hükümlü ve tutuklunun saat 15.00 sıralarında kalabalık bir grup tarafından görevli jandarma personeline mukavemetle bindirildikleri cezaevi sevk aracından alınmaya çalışıldığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:


"Bu sırada çıkan karışıklıkta, duruşma sırası bekleyen adliye nezarethanesindeki hükümlü ve tutuklulardan 10'u bulundukları nezarethaneden kapı kilitlerini kırmak suretiyle kaçmışlardır. Kaçan 10 hükümlü ve tutukludan 8'i görevli personel tarafından adliye binası içinde yakalanmış, 2 hükümlü ise oluşan karışıklıktan istifade ederek firar etmiştir. Firar eden 2 hükümlünün yakalanması maksadıyla özel ekipler görevlendirilmiş olup, olay ve sorumlularla ilgili başlatılan adli ve idari tahkikat devam etmektedir."
#Bakırköy adliyesi
#İstanbul Valiliği
#Firar
٪d سنوات قبل