|

Işık: Bizim dirliğimiz birlik ve beraberliğimizden gelir

Başbakan Yardımcısı Işık Kocaeli'deki siyasi partilerin il başkanlarıyla bir araya geldi. Işık, burada yaptığı açıklamada "Bizim dirliğimiz, birlik ve beraberliğimizden gelir. Söz konusu vatan oldu mu bir araya gelip istişare edebilmek çok önemlidir" dedi.

Yeni Şafak
23:23 - 17/02/2018 Cumartesi
Güncelleme: 23:27 - 17/02/2018 Cumartesi
AA
Başbakan Yardımcısı Işık, Kocaeli'deki siyasi partilerin il başkanlarıyla bir araya geldi.
Başbakan Yardımcısı Işık, Kocaeli'deki siyasi partilerin il başkanlarıyla bir araya geldi.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli'deki siyasi partilerin il başkanlarıyla bir araya geldi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, BBP İl Başkanı Serhat Duyar, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül ve DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu ile kentteki bir restoranda toplantı gerçekleştirdi.

Işık, burada yaptığı konuşmada, toplantının, Türkiye'ye örnek bir birliktelik olduğuna dikkati çekerek, "Bizim dirliğimiz, birlik ve beraberliğimizden gelir. Söz konusu vatan oldu mu bir araya gelip istişare edebilmek çok önemlidir. Bu anlamda Kocaeli adına sorunların çözümü için bu birliktelik ülkemiz ve kentimiz için çok önemli bir kazanımdır. Bu birliktelikler Türkiye'ye örnek olmuştur." ifadelerini kullandı.

Eğitime yapılacak her türlü faydalı yatırıma açık olduklarını vurgulayan Işık, 3. üniversite projesinin kente değer katabileceğini belirtti.

Işık, projenin en iyi şekilde hayata geçirilmesi için ellerinden gelen yardımı ve desteği yapacaklarını kaydetti.

Öte yandan, il başkanlarının gelecek ay Başbakan Yardımcısı Işık ile Ankara'da bir araya gelmesinin planlandığı bildirildi.

#AK Parti
#Şemsettin Ceyhan
#BBP
#Serhat Duyar
#DP
#Mustafa Nazlıgül
#DSP
#Halim Dedeoğlu
6 yıl önce