|

İşadamından TSK Vakfı'na milyonluk bağış

Eskişehirli hayırsever bir işadamı tarafından TSK Güçlendirme Vakfı’na 1 milyon lira nakit para bağışında bulundu. Eskişehir Valisi ve TSK Güçlendirme Vakfı Genel Müdür Vekili, hayırsever işadamına Altın Madalya ve Berat Belgesi verildi.

Yeni Şafak
15:58 - 7/03/2018 الأربعاء
Güncelleme: 16:10 - 7/03/2018 الأربعاء
IHA
Eskişehirli işadamı TSK Vakfı'nda 1 milyon TL bağışta bulundu.
Eskişehirli işadamı TSK Vakfı'nda 1 milyon TL bağışta bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) savaş gücünün artırılmasına katkıda bulunmak üzere faaliyetlerde bulunan TSK Güçlendirme Vakfı'na Eskişehirli hayırsever bir işadamı tarafından 1 milyon TL bağış yapıldı.

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak ve TSK Güçlendirme Vakfı Genel Müdür Vekili Sadık Piyade tarafından İşadamı Mustafa Kılıç'a altın madalya ve berat belgesi verildi.

'Amacımız TSK'nın gelişmesine katkı sağlamak'

TSK Güçlendirme Vakfı Genel Müdür Vekili Piyade, yeni harp sanayi dallarının kurulmasına, milli harp sanayiimizin güçlenip daha çok geliştirilmesi için Türk Silahlı Kuvvetlerine katkı sunmaya çalıştıklarını belirterek, şöyle devam etti:

Bilindiği üzere illerde valilerimiz, ilçelerde kaymakamlarımız Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Fahri Tanıtım Kurulu Onursal Başkanı olarak vakfımızın tanıtım faaliyetlerine yönelik katkılar sunmaktadırlar. Vakfın yönerge esaslarına göre Eskişehir’de ikamet eden bağışçımız Mustafa Kılıç’a Altın Madalya ve Berat Belgesi takdim ediyoruz."


#TSK
#Eskişehir
#Bağış
٪d سنوات قبل