|

İlkadım’da gençliği kuşatan projeler

İlkadım Belediyesi, geleceğe sahip çıkma adına gençlere ve çocuklara önemli yatırımlar yapıyor. Çocukların eğitim ve sosyal yaşantılarına dokunduklarını kaydeden Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 4,5 dönümlük araziye Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezi’ni kazandırdıklarını söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 02:39 - 30/04/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
​İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, çocuk ve gençlere en çok yatırım yapan belediye olduklarını söyledi.
​İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, çocuk ve gençlere en çok yatırım yapan belediye olduklarını söyledi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, çocuk ve gençlere en çok yatırım yapan belediye olduklarını söyledi. Genç nüfusa sahip İlkadım ilçesinde yatırımı daha çok çocuk ve gençlere ayırdıklarını ifade eden Erdoğan Tok, belediye olarak çocukların eğitiminden, sportif ve sosyal yaşantılarına dokunan birçok hizmeti hayata geçirdiklerini kaydetti.

4 YILDA 62 ÇOCUK PARKI, 12 HALI SAHA

Belediye olarak gençlere önem veren bir anlayışla hizmetlerini şekillendirdiklerini vurgulayan Başkan Erdoğan Tok; “Çocuklarımıza eğitim olanakları sunduğumuz İLKEM Eğitim Merkezlerimizin yanı sıra 4 yılda 62 çocuk parkı 12 halı saha yaptık. Bu hizmetlerimizin tamamından binlerce yavrumuz faydalanarak mutlu oluyor. Çocuklarımızın bu mutlulukları da bizim en büyük ödülümüz oluyor. Biliyoruz ki; bugünün mutlu çocukları ve gençleri yarının başarılı bireyleri olacak” şeklinde konuştu.


ÜLKENİN EN BÜYÜK GENÇLİK MERKEZİ

Geleceğin Türkiye’sine yön verecek olan gençlere yönelik hizmetleri ile büyük beğeni kazanan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Gençlerimizi önemsiyoruz. Ülkemiz, genç nesillerin omuzlarında yükselecektir” dedi. Belediyeye ait şantiye alanını gençlerin hizmetine tahsis ettiklerinin altını çizen Başkan Erdoğan Tok, “Gençlerimizin sosyal, sportif, kültürel ve sanatsal alanlara yönlendirilmesi konusunda azami gayret gösteriyoruz. Çocuk ve gençlerimizin eğitimini önemsiyoruz. Verdiğimiz bu önemi de hizmete dönüştürüyoruz.

Belediyemize ait şantiye alanını gençlerimiz için tahsis ederek 5 büyük mahallemizde yaşayan gençlerimiz için Türkiye’nin en büyük gençlik merkezini hizmete sunmuş olduk. Atıl duruma düşen şantiye alanına yaptığımız yaklaşık 150 bin kişiye hitap edecek İlkadım Gençlik Merkezimiz genç evlatlarımızın eğitim, sanat ve sporla buluşma noktası oldu” diye konuştu.


GENÇLİĞİ SPOR YATIRIMLARIYLA KAZANIYORUZ

Gençliği spora yapılan yatırımlarla kazanan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, geleceğin aydınlık yarınlarının temellerini atacak olan gençler için belediyeye ait eski şantiye alanındaki 4,5 dönümlük araziye Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezi’ni kazandırarak gençlere armağan etti. Gençlere ve çocuklara yönelik birçok başarılı projeye imza atan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 4 yıl içerisinde ilçeye Türkiye’nin en büyük gençlik merkezi olan İlkadım Gençlik Merkezi’nin yanısıra 62 çocuk parkı ve 12 halı sahayı çocuklar ve gençlerle buluşturdu.

#Erdoğan Tok
#Samsun
6 yıl önce