|

Hastanede bulduğu parayı sahibine teslim etti

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesinde özel güvenlik görevlisi Şahin Pökün, hastanede bulduğu 17 bin lirayı güvenlik müdürüne verdi. Kamera görüntülerinden parayı düşüren kişiyi tespit eden yetkililer, 17 bin lirayı sahibine teslim etti.

Yeni Şafak
17:48 - 6/03/2018 Salı
Güncelleme: 18:00 - 6/03/2018 Salı
AA
Yerde bulduğu 17 bin lirayı sahibine teslim etti.
Yerde bulduğu 17 bin lirayı sahibine teslim etti.

MSKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde özel güvenlik görevlisi Şahin Pökün, hastane asansörleri önünde bulduğu 17 bin lirayı güvenlik müdürüne verdi. Güvenlik kamerası görüntülerinden parayı düşüren kişiyi tespit eden yetkililer, 17 bin lirayı sahibine teslim etti.

Güvenlik görevlisi Pökün’e teşekkür belgesi veren Muğla Sağlık Müdürü İskender Gencer ve Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ümit Başar Semiz, ‘Çalışanımızı dürüstlüğünden, yardımseverliğinden ve görevindeki hassasiyetinden dolayı kutluyorum. Toplumda bu tip insanların var olduğu vatandaş tarafından bilinsin istiyorum’ dedi.

  • Güvenlik görevlisi Pökün ise olması gerekeni yaptığını belirterek, ‘Görevimin gereği ve insanlık namına olması gereken buydu. Burada miktarın önemi yok. Kurumumuza ve kendime yakışanı yaptığıma inanıyorum’ diye konuştu.

Konuşmaların ardından Gencer ve Semiz tarafından imzalanan teşekkür belgesi, Ramazan Pökün’e verildi.

#Muğla
#Güvenlik
#Para
6 yıl önce