|

Hakim gözünün yaşına bakmadı: Kararı duyunca bayıldı

İzmir'de görülen iğrenç davada, 7. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, küçük yaştaki E.A’yı, kendisine gönderdiği fotoğraflarla tehdit edip, cinsel istismarda bulunan Cihan K’ye 132 yıl 6 ay, Yılmaz Ç’ye 39 yıl, Nazif S’ye de 52 yıl hapis cezası verdi. Nazif S. duruşma salonunda sinir krizi geçirip bayıldı.

Yeni Şafak
07:20 - 19/02/2018 Pazartesi
Güncelleme: 07:31 - 19/02/2018 Pazartesi
Diğer
7. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada Cihan K’ye 132 yıl 6 ay, Yılmaz Ç’ye 39 yıl, Nazif S’ye de 52 yıl hapis cezası verdi.
7. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada Cihan K’ye 132 yıl 6 ay, Yılmaz Ç’ye 39 yıl, Nazif S’ye de 52 yıl hapis cezası verdi.

İzmir'de görülen küçük yaştaki kıza yönelik cinsel istismar davasında hakim, tutuklu 3 sanığın gözünün yaşına bakmadı. 7. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, internet ortamından tanıştığı küçük yaştaki E.A.'yı, kendisine gönderdiği fotoğraflarla tehdit edip, cinsel istismarda bulunan tutuklu sanık Cihan K.'ya 132 yıl 6 ay, aynı yöntemle talihsiz kıza cinsel istismarda bulunan Cihan K.'nın arkadaşları Yılmaz Ç.'ye 39 yıl, Nazif S.'ye de 52 yıl hapis cezası verdi.

İNTERNETTE TANIŞTI

Küçük yaştaki kız çocuğuna yönelik nitelikli cinsel istismar olayı, 2016 yılında E.A.'nın şikayeti ile ortaya çıktı. İddiaya göre, her şey 2014 yılı Aralık ayında Cihan K. ile o dönem 14 yaşından olan E.A.'nın internet ortamında tanışması ile başladı. Küçük kızın güvenini kazanan Cihan K. internetten tanıştığı E.A.'nın kendisine gönderdiği fotoğraflarla şantaj yapmaya başladı. Cihan K., talihsiz kıza fotoğraflarını başkalarına gönderme ve ailesine anlatma tehdidinde bulunup, şantajla cinsel cinsel istismara başladı. Küçük kız korktuğu için Cihan K.'nın tehditlerine boyun eğdi. 2016 yılı Mayıs ayında 16 yaşında olan E.A. aynı şantaj yöntemi, tehdit ve zorlama ile bu kez Cihan K.'nın arkadaşı Yılmaz Ç. ile 2016 yılı Haziran ayında da Cihan K.'nın diğer arkadaşı Nazif S'nin cinsel istismarına maruz kaldı. Bir çıkış yolu arayan talihsiz E.A. durumu polise bildirdi. Yeni Asır gazetesinde yer alan habere göre ihbar üzerine Cihan K, Nazif S. ve Yılmaz Ç. gözaltına alınarak tutuklandı.

#cinsel istismar
#izmir
6 yıl önce