|

Güvercinler öksüz kaldı

İzmir’de fırınlardan topladığı atık ekmeklerle sokaktaki güvercinleri besleyen 80 yaşındaki emekli albay Selahattin Ünsal, karşıdan karşıya geçerken bir kamyonetin altında kaldı. Ünsal olay yerinde can verirken, elindeki poşetler dolusu ekmek yola savruldu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 20/09/2017 Çarşamba
Güncelleme: 00:08 - 20/09/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Güvercinler öksüz kaldı
Güvercinler öksüz kaldı

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde güvercinleri öksüz kaldı. Her gün kuşları besleyen emekli albay, geçirdiği kazada can verdi. Fırınlardan topladığı atık ekmeklerle sokaktaki güvercinleri besleyen emekli albay Selahattin Ünsal (80), erken saatlerde Tersane Mahallesi’ndeki evinden çıktı. Topladığı ekmeklerin bulunduğu poşetlerle Cemal Gürsel Caddesi’nde yolun karşısına geçmek isteyen Ünsal’a Karşıyaka yönüne giden H.A’nın kullandığı 35 HA 4189 plakalı kapalı kasa kamyonet çarptı. Kazada, Selahattin Ünsal olay yerinde hayatını kaybetti.


HAYVANSEVER BİRİYDİ

Ünsal’ın saati, askeri şapkası ve poşetler dolusu ekmeğin yola savrulduğu görüldü. Aracın şoförü H.A. olay sonrası ifade işlemleri için Karşıyaka Polis Merkezi Amirliğine götürüldü. Komşuları tarafından teşhis edilen Ünsal’ın cesedi, savcılık incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morguna götürüldü. Kazanın görgü tanıklarından Taylan Alabay, emekli albay Selahattin Ünsal’ın hayvansever kişiliği ile tanındığını, sokakta yaşayan hayvanları beslemek için çaba gösterdiğini ifade etti. Ünsal’ın her sabah Karşıyaka sahildeki güvercinleri beslemek için fırınları ve marketleri dolaşıp ekmek topladığını anlatan Alabay, “Ünsal’ı kaybetmek bizi derinden üzdü” dedi

#Selahattin Ünsal
#İzmir
#Güvercin
7 yıl önce